Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ανοίγει ο φάκελος με τα καταπατημένα οικόπεδα στην Αριδαία;




 
Σύντομα πρόκειται  να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής αγωγού που θα καλύψει τα νερά που έχουν δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια έναν βούρκο και θα ανοίξει δρόμος κάθετα της Αθανασίου Διάκου (στο ύψος του Μασούτη),
αλλάζοντας όλη την εικόνα της περιοχής .Αυτό φέρεται  να δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο ηλεκτρονικό όργανο της παράταξής του.
 Ο τίτλος του δημοσιεύματος όμως κρύβει και την μεγάλη είδηση . Γίνεται λόγος  για παρέμβαση του Δήμου σε παθογένεια  πολλών ετών
Επειδή η παρέμβαση που σχεδιάζεται βρίσκεται σε μια πολυσυζητημένη περιοχή , στην οποία σύμφωνα με το πόρισμα του πρώην  Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη ,που βασίστηκε σε στοιχεία των υπηρεσιών του Δήμου , έκαναν φτερά 6 στρέμματα δημοτικής έκτασης .
Με αφορμή το έργο , αλλά και αίτημα πρώην αιρετών  να πληροφορηθούν σε ποιο σημείο βρίσκεται η σχετική έρευνα που είχε ξεκινήσει, θεωρείται βέβαιο ότι το θέμα θα ανοίξει ξανά . Σύμφωνα δε με πηγές από το περιβάλλον του Δημάρχου , αφήνεται να εννοηθεί ότι ο δήμαρχος δεν είναι δέσμιος οικονομικών  και πολιτικών συμφερόντων και είναι διατεθειμένος να ρίξει άπλετο φως  και να προστατεύσει την περιουσία του Δήμου , όπως έχει χρέος να κάνει .


1 σχόλιο:

(3)