Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Κάνει πίσω ο Δήμος Αλμωπίας



ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Το ξανασκέφτεται ο Δήμος Αλμωπίας για να παραχωρήσει τη κλειστή λαϊκή αγορά  Αριδαίας στον όμιλο Αντισφαίρισης Αλμωπίας που είχε προτείνει παλαιότερα να  αξιοποιήσει τον χώρο   με δικά του έξοδα.
Αυτό προκύπτει από την θέση του Δημάρχου στη σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας που έγινε  το πρωί της Δευτέρας  στο Δημαρχείο Αλμωπίας
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Ομίλου, ο οποίος έχει καταφέρει να προσελκύσει στην περιοχή μεγάλες και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και παράλληλα να διαφημίσει τον τόπο με την δυναμική του παρουσία.
Τονίστηκε για άλλη μια φορά η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Αλμωπίας και την Διοίκηση του Ομίλου και έγινε σαφές και από τις δύο πλευρές ότι ο στόχος είναι κοινός και αφορά στην ανάδειξη του αθλήματος και κατ’ επέκταση στην προβολή της Αλμωπίας.
Επίσης, συζητήθηκε η πρόταση που έχει καταθέσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας για την αξιοποίηση της «κλειστής αγοράς». Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, το συγκεκριμένο κτίριο στοίχισε στην κοινωνία της Αλμωπίας 800.000 ευρώ και γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αξιοποίησης που θα προσφέρει την ανάλογη ανταποδοτικότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφεί ο διάλογος. Στην συνάντηση συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρη Σταματιάδη και των Αντιδημάρχων   Γιώργου Τσιμτσιρίδη και . Γιώργου Σαββίδη.

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.ΤΟΣΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ?ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπόλοιποι αθλητικοί σύλλογοι πληρώνουν νοίκι για άλλες εγκαταστάσεις; Ξέρεις στο κλειστό γυμναστήριο και αλλού. Πάς καλά; Να έχουν την χρήση του χώρου θέλουν όχι την κυριότητα. Και στην Πιπεριά στα γήπεδα τέννις έχουν την χρήση μόνο και τα προσέχουν μόνοι τους και τα καθαρίζουν κλπ κλπ.
      Όσο για την αγωνία σου αν βγάζουν πρωταθλητές, οι οργανώσεις (βαλκανικές, ευρωπαικές και διεθνής) που κάνουν δεν σου φτάνουν για την προβολή του τόπου μας; Τι να πω δεν ξέρω.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?

      Διαγραφή
  2. ΦΘΗΝΕ..... ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΝΑ ΧΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ::: ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΅΅΅΅ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)