Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Μίκρυναν την Ελληνική σημαία στον Δήμο Αλμωπίας



Με επτά αντί για εννιά λωρίδες εμφανίζεται η  Ελληνική σημαία στο έντυπο με το πρόγραμμα που τύπωσε ο Δήμος Αλμωπίας.

Τη παρατήρηση έκανε η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Αμπάρη , στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας , το βράδυ της Τετάρτης .
Η πλειοψηφία πάντως την μάλωσε , διότι όπως της είπαν  είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΑ και θα

έπρεπε να τα βλέπει αυτά πιο…μπροστά

8 σχόλια:

  1. Αφού είναι ξανθιά και απλά θέλει να πάρει τον λόγο για να φανεί όταν θες να προσφέρεις για τον τόπο πας στα συμβούλια και εντοπίζεις τα λάθη τα τιπογραφικα και τα λινης δεν αφήνεις να βγουν για να τα αναγάγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ,ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ta perissotera itan ksenoglossa! afoy isoyn kai esi ekei mallon soy aresan kai esena!!! kai an den soy aresan as sikonosoyn na efeyges Ellinara! Zorizese giati exoyn ginei pio isxiroi!

      Διαγραφή
    2. Δεν ήταν απλώς ξενόγλωσσα. Ήταν συγκεκριμένης χώρας. Κατάπτυστα και εμμετικά. Αν βάζαμε τη μετάφρασή τους θα έπρεπε να κρυφτείς. Αν εκεί στηρίζεις τη δύναμή σου...με γεια σου με χαρά σου. Έχουν γνώσιν οι φύλακες.

      Διαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ? ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ 8 ΛΩΡΙΔΕΣ.ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ? /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN DEN MPOREITE NA DEXTITE KRITIKI SE TOSO MIKRA PRAGMATA SKEFTITE TI THA KANETE OTAN SAS TI POYN GIA KATI SOVARO....... DHMOKRATIKOTATOYS SAS VRISKOYME!

      Διαγραφή
  4. ποια ειναι αυτη βρε παιδια και ποιοs την γνωριζει και εχει και αποψη΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μέχρι τώρα δεν έχεις μιλήσει στο συμβούλιο και βρήκες τώρα θέμα να κάνεις αντιπολίτευση. Τελικά σε όλους φαίνεται πόσο μικροί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)