Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Τα έκαναν πάλι κουλουβάχατα




Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ


Σε μια ακόμα απελπισμένη προσπάθεια το ηλεκτρονικό όργανο της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας , προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να χειροτερέψει μια κατάσταση που κόντευε να καταλαγιάσει. Εμφανίζει ως ¨Δικαιωμένο τον πρώην Αντιδήμαρχο Εξαπλατάνου Χρήστου Αβραμίκα . Τονίζει χαρακτηριστικά ότι ο… πολίτης Κυριάκος Σπελέτας (και  όχι ο εργολάβος στον οποίο ανατέθηκαν εργασίες)
επαναφέρει το θέμα με διευκρινιστική του δήλωση κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε ανέφερε στην αγωγή του τον κ. Χρήστο Αβραμίκα

Γιατί χρειάζεται να κάνει τέτοια δήλωση οκ. Σπελέτας και γιατί υπερτονίζεται από το συγκεκριμένο» όργανο»;

Φυσικά και δεν αναφέρεται πουθενά  στην αγωγή το όνομα του πρώην Αντιδημάρχου Χρήστου Αβραμίκα . Το διάβασε και ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Για ποιο λόγο τα σαϊνια του "οργάνου" εμφανίζουν δικαιωμένο τον Χ. Αβραμίκα , για κάτι που δεν εμπλέκεται  και επίσημα δεν τον ανέφερε κανείς, αλλά και ούτε θα μπορούσε να τον αναφέρει;. 


Γράφει το «όργανο» :Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος στην επίμαχη Συνεδρίαση είχε παρουσιάσει ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε δικαστική απόφαση  ( σ.σ. που την είδατε ωρέ την δικαστική απόφαση; Ζείτε εκτός τόπου και χρόνου;  Ήσασταν σε άλλη συνεδρίαση;Μια υποβολή αγωγής ήτανε)  για προφορική ανάθεση που σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο κατονόμαζοντας τον Χρήστο Χουρσόγλου ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

Τότε ο κ. Χουρσόγλου δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρξε Αντιδήμαρχος σε αυτόν τον τομέα (κάτι που όντως ισχύει), με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν κάποιες φήμες ότι ο πολίτης που έκανε την καταγγελία μάλλον ήθελε να αναφερθεί στον τότε αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αβραμίκα.



Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά ο εν λόγω πολίτης κ. Κυριάκος Σπελέτας επαναφέρει το θέμα με διευκρινιστική του δήλωση κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε ανέφερε στην αγωγή του τον κ. Χρήστο Αβραμίκα σημειώνοντας ότι τα όσα αναφέρονται στην αγωγή του θα τα κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια.




 Ο θεός να βάλει το χέρι του 

ΑΜΗΝ 


Υ.Γ,  Σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια για το θέμα .
Ήταν  έργο με προφορική ανάθεση ή κάτι άλλο;
Μήπως υπήρξε  «μεθόδευση » και τα έκαναν  σ..τα πάνω στη βιασύνη τους;
Έτσι μοιραία έμπλεξαν και τον Χ. Αβραμίκα και τον Χ. Χουρσόγλου χωρίς λόγο, αλλά μόνο λόγω βλακείας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)