Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ (U -18) - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 1-0



Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το παιχνίδι που έδωσε η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα Νέων της Ρουμανίας.

Οι Νέοι της Πέλλας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Εθνική Ρουμανίας και σίγουρα θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα αν η θεά τύχη δεν γυρνούσε την πλάτη της στις εξαιρετικές ευκαιρίες που είχαν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Ρουμάνοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι Νέοι της Πέλλας είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκόρ στο 31΄ λεπτό του αγώνα όταν το σούτ του Κώστα μέσα από την μεγάλη περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι τ ης εστίας του SUCIU . Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε αντεπίθεση της Ρουμανίας και μετά από παράλληλη σέντρα από το ύψος της μικρής περιοχής ο CARNAT έστειλε την μπάλα με προβολή στα δίχτυα .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι της Πέλλας μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά και είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα εάν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν αστοχούσε από πλάγια θέση ο Ζαφειρίου μετά από κτύπημα φάουλ του Μιχαηλίδη αφού είχε εξουδετερωθεί όλη η άμυνα των Ρουμάνων .
Η αποστολή της ΕΠΣ Πέλλας όπως και οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων όπως και όλων των παρευρισκομένων για την πολύ καλή και γεμάτη πάθος εμφάνιση που πραγματοποίησαν.
Οι συνθέσεις των Ομάδων :
ΕΠΣ Πέλλας : Σαββουλίδης , Κιουλτζόπουλος ( 70΄ Φαφούτης ) , Πλιόγκας , Βλαδοβίτης , Ζαφειρίου , , Κυριαζής ( 60΄ Γεωργίας ) , Σίσκος ( 67΄ Πανταζίδης ) , Μιχαηλίδης , Ζαμίδης , Κώστας (λ.τ. 33΄ Σιδώρης ) Πασσαλίδης ( 69΄ Παλάνης ) .
Εθνική Νέων Ρουμανίας : SUCIU , MONTREANU , GHITA , SZABOLCZ , KANALOS , PASCANU , OPRUT , CARNAT , DRAGHICI , JURI , RATIU .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)