Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ !








Με συνεχόμενες νίκες η ομάδα Παμπαίδων του ΙΚΑΡΟΥ  Έδεσσας  συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της.
Στους τελευταίους πέντε  αγώνες σημείωσε και τυατόχρονες νίκες σε παιχνίδια με στις αντίστοιχες παρακάτω ομάδες:  Της ομάδας ΝΙΚΗΣ Αιγινίου (3-0 σέτ), της ομάδας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κατερίνης (3-0 σετ), της ομάδας του  "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" Σκύδρας (3-1 σετ), της ομάδας Γ.Ε. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗΣ (3-0 σετ) και της ομάδας "ΑΡΧΕΛΑΟΥ" Κατερίνης (3-0 σετ).

Η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ μέχρι στιγμής είναι 1η στον βαθμολογικό πίνακα μετά την τελευταία του νίκη εντός έδρας με τον Αρχέλαο Κατερίνης και ελπίζει να την διατηρήσει μέχρι το τέλος.

Αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με δηλώσεις του βετεράνου παίκτη βόλεϊ και επί χρόνια προπονητή του ΙΚΑΡΟΥ Νίκου Ρέτζιου ελπίζει να επιτευχθεί  ο  στόχος της ομάδας που είναι η  κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και στην κατηγορία. Να αναφέρουμε επίσης ότι οι νεαροί παμπαίδες της ομάδα του ΊΚΑΡΟΥ ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του βόλεϊ από την ηλικία των 10 ετών  με πολύ δουλειά και  πολλές ώρες προπόνησης, κατάφεραν να χτίσουν αυτή την καλή ομάδα η οποία σε λίγα χρόνια θα στελεχώσει και την ομάδα ανδρών του ΙΚΑΡΟΥ. Συνολικά όλες οι ομάδες και κατηγορίες του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας (ανδρών, γυναικών, παίδων, κορασίδων και εφήβων)  με τις διακρίσεις τους ελπίζουν να καταφέρουν στο να επαναφέρουν το άθλημα του βόλεϊ σε ισάξια θέση στο Εδεσσαικό κόσμο και φίλαθλο κοινό όπως παλιότερα.

Να αναφερθεί ότι η ομάδα Παίδων του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας προκρίθηκε στις πρώτες 16 ομάδες και θα συμμετάσχει στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη  στις 25,26,27 & 28 Απριλίου 2016 και ελπίζουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση,να κατακτήσουν μια καλή θέση και το κυριότερο οι αθλητές της ομάδας  να μπορέσουν έτσι να αποκομίσουν μια σημαντική εμπειρία.
 
Σύνθεση ομάδας :

Προπονητής  Νίκος Ρέτζιος  :

Παίκτες:
Κυβελίδης Κων/νος, Αντώνογλου Γιάννης, Δάμος Βαγγέλης, Ρέτζιος Φώτης, Πασχάλης Σάββας, Περτσεμλής Βαγγέλης, Γιαννούσης Δημήτρης και Μάριος Τετζέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)