Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ανησυχεί ο ειδικός ψυχίατρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας


Και που είσαι ακόμα Δήμαρχε! Πίσω έχει η αχλάδα τον ειδικό ψυχίατρο



Όσο πλησιάζει η μέρα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ,  ο ειδικός ψυχίατρος  για δημοσιογράφους και αντιπολίτευση , δημοτικός σύμβουλος  χωρίς συνδυασμό και συγχωριανός του δημάρχου Αλμωπίας  δίνει τα ρέστα του.
Θέλοντας να ενισχύσει  και να «νομιμοποιήσει» ηθικά στην κοινωνία την πρόθεση του Δημάρχου να τον στηρίξει για μέλος στη Διοίκηση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , πλέκει σενάρια διάσπασης στην… αντιπολίτευση . Αντί να αναφέρεται στα μαλλιοτραβήγματα  στον συνδυασμό του Δημάρχου , όπου δεν θέλουν να τον βλέπουν ζωγραφιστό, πόσο μάλλον να τον ψηφίσουν για τα Λουτρά , πλέκει σενάρια  αρρωστημένης επιστημονικής φαντασίας.
 Βλέπει   «τριβές στις λυκοφιλίες Δημήτρη Ασβεστόπουλο και Δημήτρη Πασόη .Αφορμή για τις διαφωνίες  αυτές είναι η εκπροσώπηση  των συνδυασμών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών του Δήμου Αλμωπίας  .Ο συνδυασμός '' Αλλαλάζουμε  την Αλμωπία '' προτείνει την  δημοτική Σύμβουλο κ   Αμπάρη Γεωργία και ο Δημήτρης Πασόης την δημοτική Σύμβουλο κ Δέσποινα Καλδερεμτζή . Πάντως αναμένεται  θερμό το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην συνέλευση των μετόχων 11-4-2016 της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Αλμωπίας .»

Πραγματικά την Δευτέρα 11 Απριλίου θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ιδίως αν επιμείνει ο Δήμαρχος  στην επιλογή μέλους από το 2,5% και όχι από το 47%.

 Υ.Γ. Κατά τα άλλα σε ευχαριστούμε καλέ μας ψυχίατρε για τις ευχάριστες στιγμές που μας προσφέρεις. Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό. Διότι δεν είδα να υλοποιείς την γενναιόδωρη προσφορά  σου για ιατρικές εξετάσεις και για φάρμακα.  

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΜΛΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΛΕΠΕ ΕΔΕΣΣΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΘΕΣ ΓΕΡΑΝΌ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόγιο σε πήραμε χαμπάρι. Μην γράφεις άλλα σχόλια γιατί εσύ είσαι ο πρώτος που έπεσες στα 4 και με την ομπρέλα να μην σου πω που...

      Διαγραφή
  2. Κυκλοφορει ο εν λογω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)