Σάββατο 2 Απριλίου 2016

«Εξαφανισμένη»από παντού η Θεοδώρα Τζάκρη




Η μεγάλη αρνητική έκπληξη για τον νομό μέχρι στιγμής είναι η  βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη η οποία είναι πανταχού απούσα. 
Η άλλοτε δυναμική , ως βουλευτής , αλλά και ως υπουργός, έχει εξαφανιστεί από προσώπου Πέλλας , αλλά και γενικότερα. Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν έχει πόστο στην κυβέρνηση και ποιο.
Δεν αποκλείεται αυτή η «εξαφάνιση» να οφείλεται  σε μπλοκάρισμα του πολιτικού κατεστημένου. Όμως και η ίδια δίνει την εντύπωση , ότι έχει συμβιβαστεί με μία  κατεστημένη κατάσταση. Οι πληροφορίες για πιθανή απομάκρυνσή της από το κυβερνητικό σχήμα σε περίπτωση ανασχηματισμού  πληθαίνουν .Προφανώς για τον λόγο αυτό προτιμά να λειτουργεί περισσότερο προς όφελος του προσωπικού της εκλογικού στρατού,(όσο γίνεται βέβαια) παρά για  τον νομό της.
 

3 σχόλια:

  1. Οπως και ναχει εχει δεσει τον γαιδαρο της, αλλα και αν γινουν εκλογες παλι 1η θα ειναι, αφου εχει βρει το κολαει. Τοσα χρονια στο κουρμπετι εχει τον τροπο της. Ας λεγονται και ας γραφονται διαφορα, αυτη βρισκει πάντα αυτο που θελει. Ο γιαννης πρεπει να ανησυχει περισσοτερο για το αυριο, αφου αυτη η κολονια κραταει πολλα-πολλα χρονια. Δυστυχως οπως ολοι οι βουλευτες του νομού στα απομνημονευματα τους θα εχουν να παρουσιασουν ελαχιστα εργα για τον νομο μας. π.χ. Εναν δρομο της προκοπης για Θεσσαλονικη δεν μπορεσε κανενας να φτιαξει και δυστυχως εχουμε και θανατηφορα ατυχηματα σε ολο το οδικό μας δίκτυο. Θυμαμαι οτι το τμημα Μελισσι-Μαυροβουνι ξεκίνησε να γινει διπλης κατευθυνησης με στηθαιο στην μεση. Στην διαδρομη ομως προτιμηθηκε η μια διαδρομη να μεταφερθει για τμημα Μαυροβουνι-Αριδαια όπου και εκει εγιναν παγιδες θανατου και εκει τελειωσαν όλα, αφου αφαιρεθηκαν και 3-4 ανισοπεδες διασταυρώσεις. Για προαστιακό να μην μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λες 9:31π.μ. αλλά όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε τα λεφτά από το δικό μας δρόμο και τα πήγε στο δρόμο της Θεσσαλονίκης, τότε και εσύ και εγώ … στον καναπέ … μούγκα στη στρούγκα … και όταν οι βουλευτές φωνάζανε γιαυτό είχαμε βουλοκέρι στα αυτιά. Σιώπα λοιπόν… μην μιλάς … και εσύ και εγώ μούγκα στη στρούγκα. Αυτό μας ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σηφάκης είναι παρών; Έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις τελευταίες εκλογές και έχουμε ξεχάσει τη φάτσα του. Ίσως αυτό επιδιώκει, να ξεχαστεί γιατί οι συριζαίοι βουλευτές όταν αναγνωρίζονται από τον κόσμο τρώνε πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)