Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Πριν από τον Μπίνο ….το χάος



 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ξεπερνάει κάθε ορισμό αλαζονείας και αυταρέσκειας ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα, αρχής γενομένης από τα Λουτρά Πόζαρ. Εμφανίζεται τελείως ανιστόρητος και προσβλητικός απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν να περιέλθουν τα Λουτρά Πόζαρ  στην τοπική αυτοδιοίκηση , για να μπορεί ο ίδιος να μοστράρεται ως πρόεδρος της Επιχείρησης , να κάνει δημόσιες σχέσεις  ,όπως και εσωτερικά  και εξωτερικά ταξιδάκια , χάρη στην προσπάθεια όλων των προκατόχων του. Μάλιστα δεν διστάζει να τους κατηγορήσει  για… μια κατάσταση ερασιτεχνικής διαχείρισης.
Όταν οι κάτοικοι του Λουτρακίου  μαζί με  άλλους συμπαραστάτες και από άλλες περιοχές , έστω και λίγους , αγωνίζονταν για τα Λουτρά , αυτός πιθανόν ήταν αλλού και ούτε γνώριζε καν που πέφτουν. Από τότε παρά την… ερασιτεχνική διαχείριση όλων των προκατόχων του η όλη κατάσταση άλλαξε.
Και ήρθε αυτός ,  να διατυμπανίσει ότι  «  μέρα τη μέρα, υλοποιούμε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο μετάβασης από μια κατάσταση ερασιτεχνικής διαχείρισης σε μια νέα  εποχή  μεγάλων στόχων,  τομών και επιτυχιών με Ευρωπαϊκή κατεύθυνση.»
Χωρίς ωστόσο να αναφέρει έστω και μία. Χωρίς να κάνει λόγο για το γεγονός ότι με την ανάθεση του Αναψυκτηρίου  σε ιδιώτες ,έχασαν την δουλειά τους τουλάχιστον 50 άνθρωποι.Στερώντας έτσι πόρους  που πήγαιναν στην τοπική αγορά από τους εργαζόμενους-καταναλωτές
 Είναι δικαίωμά του βέβαια να ασκήσει την πολιτική που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι καλύτερη . Άλλωστε εκλογικά πήρε αυτή την εντολή. Για την πολιτική του θα κριθεί από τους πολίτες. Όποιο αποτέλεσμα και να έχει όμως δεν θα κοστίσει στον ίδιο ούτε ένα ευρώ.
Όμως κατά την άποψή μας είναι τουλάχιστον αλαζονικό ,υβριστικό, ασεβές και ξεπερνάει τα όρια   μηδενίζει όλους τους προκατόχους του που κάτι έκαναν ώστε αυτός και οι μαθητευόμενοι μάγοι συνεργάτες του να απολαμβάνουν πολλά. Εμφανίζεται ως ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ .
της αχαριστίας να
Πολύ περισσότερο δε η στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν  ώστε τα Λουτρά να πάνε στην τοπική αυτοδιοίκηση .

5 σχόλια:

  1. Ο φόβος του ιδιώτη φυλάει τα έρμα...ο,τι υπήρξε δημοτικό δεν ευδοκίμησαν πχ κέντρο καταρρακτών Έδεσσα..δυστυχως ο έλληνας θέλει τη σπαθη πάνω απο το κεφάλι του για να εργαστεί για το κοινό συμφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε Πέτρο έχασαν τη δουλειά τους 50 άνθρωποι; Έκλεισε το αναψυκτήριο; Τώρα με τον ιδιώτη δε δουλεύουν πάλι όσοι δούλευαν με τον Πασόη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και δουλεύουν και καλύτερα.....όμως εσείς τα βλέπετε ως κομματικά αντίπαλοι..τελικά τίποτε δε μάθαμε απο όσα έχουμε πάθει...πάτο πιάσαμε αλλά εκεί να ερπουμε απο τη στενό κεφαλιά μας...

      Διαγραφή
  3. Όταν κάνουμε μια επιχείρηση δεν την νοικιάζουμε, την δουλεύουμε εμείς για να έχουμε στο μέγιστο τα οφέλη της.

    Την νοικιάζουμε όταν δεν μπορούμε να την δουλέψουμε οι ίδιοι και ότι πάρουμε κέρδος είναι.

    φυσικό και επόμενο να μην τον ενδιαφέρει τον ιδιώτη ούτε και για το αύριο της επιχειρήσεις αυτής προκειμένου να κάνει την αρπαχτή του, και αναφέρομαι στον κάθε ιδιώτη).

    Η πρώτη εικόνα αυτού του χώρου σήμερα μετά την ενοικίαση.
    Έχει γίνει τσαντίρι, τα τετραγωνικά σε νάιλον έχουν αυξηθεί. Το ντεκόρ χάθηκε, ήτανε χώρος φωτογράφισης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Οι ιδιώτες που πήραν το αναψυκτήριο νοιάζονται μόνο για το κέρδος. Πόσο νόμιμη είναι η νάϋλον περίφραξη στα κιόσκια; Πόσα τετραγωνικά μέτρα στεγασμένου χώρου νοίκιασαν; Οι υπηρεσίες του δήμου δε βλέπουν;Πολεοδομία δεν υπάρχει; Το συμβούλιο των Λουτρών ΑΕ μόνο για ταξίδια είναι;

      Διαγραφή

(3)