Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Όλη η Ελλάδα είδε σκοπιανά Ελικόπτερα στην Αριδαία , εκτός από τους Αριδαιώτες




Μέχρι τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών κανένας δεν αντιλήφτηκε σκοπιανά ελικόπτερα στην Αριδαία και μάλιστα ημέρα Πέμπτη που η  Αριδαία έχει το παζάρι της και η κίνηση αρχίζει νωρίς .

Είναι τουλάχιστον περίεργος ο τρόπος που παρουσιάστηκε το όλο θέμα και μάλιστα ακριβώς λίγο πριν το Πάσχα και με δεδομένο ότι πολύ έχουν επιλέξει την περιοχή για να κάνουν τις πασχαλινές διακοπές τους. Σύμφωνα με πηγές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 (ΚΑΙ 103,8 ΕΔΕΣΣΑ), ΚΆΠΟΙΟΙ είδαν δύο ελικόπτερα να πετάν κοντά στη συνοριογραμμή στο βουνό, πάνω από την Τζένα , χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν αν ήταν εντός ή εκτός ελληνικού εδάφους.
Το να εμφανίζονται όμως ότι πέταξαν στην Αριδαία είναι η μέρα με την νύχτα 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Αθηναϊκής εφημερίδας αναφέρει :



Το ΓΕΕΘΑ παραδέχθηκε ότι δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ μπήκαν χώρις άδεια στην περιοχή της Αριδαίας και ανενόχλητα παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο!

Με επίσημη ανακοίνωση, το ΓΕΕΘΑ παραδέχεται δύο υπερπτήσεις από στρατιωτικά ελικόπτερα των Σκοπίων τα οποία πέταξαν άνωθεν ελληνικού εδάφους στην περιοχή της Αριδαίας.

Δεν έχει προηγούμενο και είναι ίσως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναγκάζεται να παραδεχθεί τις επιθετικές πτήσεις ελικοπτέρων του στρατού των Σκοπίων πάνω από ελληνική επικράτεια.

Διότι είναι διαφορετικό να βλέπεις σε τηλεοπτικά πλάνα ελικόπτερα της FYROM να πετούν εντός της ελληνικής επικράτειας (συνέβη πρόσφατα στην Ειδομένη) ή να διαπιστώνεις με τα μάτια σου ότι Σκοπιανοί κομάντος εισέβαλαν εντός της ελληνικής επικράτειας (γεγονός αδιαμφισβήτητο που προέκυψε επίσης από τα πλάνα στην τηλεόραση και τις φωτογραφίες ντοκουμέντα αν και οι αρχές επισήμως το αρνήθηκαν) και άλλο να επιβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ακόμη και οι Σκοπιανοί δεν δίνουν δεκάρα για την παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας.

3 σχόλια:

  1. Κύριε έγκριτε δημοσιογράφε , αν διαβάσεις την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ λέει 20 χλμ βόρεια της πόλης της Αριδαίας. Δηλαδή στα βουνά. Αλλά σου θίξαμε τα Σκόπια, ξέχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 9:27 π.μ. : Δεν χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς ότι η βλακεία δεν νικιέται με τίποτα. Αν παρακολούθησες τα κανάλια ,όπως το μετέδωσαν ,αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι πέταξαν στο κέντρο της Αριδαίας. Το τι λέει το υπουργείο, ή δεν τον μετέδωσαν ή το περνάν στο ντούκου και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι. Έχεις το δικαίωμα να ζεις στην ηλιθιότητά σου, την κακοήθειά σου και στον δικό σου κόσμο.
    Άσε όμως και τους υπόλοιπους να έχουν πέντε δράμια μυαλό, «εγκριτε» αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σκοπιανα ελικοπτερα πεταξαν σε σκοπιανο εναεριο χωρο κοντα στα συνορα, οχι στον Ελληνικο, μην μιλατε ανευθυνα για τετοια θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)