Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΛΙΑΤΖΙΚΗΣ: Μεταχρονολογημένες επιταγές χωρίς αντίκρισμα , Μπίνος και Βέσκος.



 
Σχολιάζοντας την τρέχουσα επικαιρότητα ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης  μέσα από την εκπομπή  «ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ» που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 11.30 από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97, 1 (103,8  στην  Έδεσσα),
αναφέρθηκε και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.
Συνεχάρη το Ανδρέα Κόγιο για την εκλογή του στο Δ.Σ. της επιχείρησης με ψήφους 14-12 έναντι του Δ. Πασόη.
Χαρακτήρισε τον Δ.Πασόη σταθερό πολιτικό αξιόγραφο. Τον Δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Δημήτρη Μπίνο και Αντιπρόεδρο Δημήτρη Βέσκο   τους χαρακτήρισε «μεταχρονολογημένες  επιταγές χωρίς αντίκρισμα , οι οποίες μάλιστα είναι στον πολιτικό ΤΕΡΕΙΣΙΑ. »
Αναφερόμενος στα δεινά που δήλωσε ότι υφίσταται στα ταξίδια στο εξωτερικό ο Δήμαρχος ,ο οποίος στερείται τα αγαπημένα του πρόσωπα , τον κάλεσε να απαλλαγεί από αυτά , υποβάλλοντας την παραίτησή του από Δήμαρχος. Άλλωστε κανείς δεν τον πίεσε ούτε τον υποχρέωσε να αναλάβει τις τύχες του τόπου.

4 σχόλια:

  1. Κύριε Παλιατζικη τι μενος ειναι αυτο κατα της δημοτικής αρχής? μήπως κάπου δε σας "εξυπηρετεί"?....σας γνωρίζουμε πολλά χρόνια απο τις εκάστοτε ιδιότητες σας...και ξέρουμε και τι μας"γίνεται".......κΣαμανδη περιμένω να το ανακτήσετε γιατι κάποιο αντίστοιχο σχόλιο το "θάψατε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΣΥ 8:06 M;M ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι με κούρασαν προσωπικά οι δήθεν...και επίσης κρίνοντας εκ του αποτελέσματος όλοι για το προσωπικό τους συμφέρον νοιάζονται..δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο για το συγκεκριμένο κύριο...ο ίδιος και σεις ως δικηγόρος του ξέρετε καλύτερα τα του "οίκου" σας

      Διαγραφή

(3)