Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Άρχισαν οι παραιτήσεις υδρονομέων στον Δήμο Αλμωπίας



ΤΡΕΙΣ υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας πριν αναλάβουν καθήκοντα , υπέβαλλαν την παραίτησή τους . Πρόκειται για τους υδρονομείς:

Γαρεφείου, Δημήτρη Μπίνο
Πολυκάρπης Μανώλη Ζήλη
Και Κορυφής Μιχάλη Κωνσταντίνου.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για τα συγκεκριμένα χωριά μέχρι 14 Ιουνίου.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν έγιναν γνωστοί.
Να σημειωθεί ότι και φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά  για τους υδρονομείς , καθώς ο χρόνος εργασίας δεν είναι αρκετός για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα , ώστε να δικαιωθούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Τα χρήματα είναι λίγα , ενώ δεν αποκλείεται πολλοί από αυτούς εάν δεν είναι συνεπείς στα κθήκοντά τους , να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο. Είναι χαρακτηριστικό , ότι φέτος τελευταία στιγμή απέσυρε από το δημοτικό συμβούλιο , πρότασή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Τσιμτσιρίδης   για 13 υδρονομείς  οι οποίοι επρόκειτο να πληρώσουν πρόστιμο  500 ευρώ. Ποσό δηλ με το 35% της ετήσιας αμοιβής. Ο  δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος μάλιστα είχε προτείνει  οι αρμόδιοι υδρονομείς να επιβαρυνθούν και τα ποσά για τα οποία δεν έχουν φροντίσει  να  τα πιστοποιήσουν στους αντίστοιχους υπόχρεους.
Δεν αποκλείεται ο κανονισμός να εφαρμοστεί φέτος  και πολλοί υδρονομείς να βρεθούν προ εκπλήξεων . Αντι δηλαδή να πληρωθούν έστω και τα ελάχιστα χρήματα που δικαιούνται, στο τέλος να βγουν και χρωστούμενοι

2 σχόλια:

  1. xaxaxaxa kai o mpinos tha ta pernei kanonika o ydronomeas tha plhrosh e re lamogiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΣΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΗΤΕΙΑ, ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΑ 1Ο ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ , ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)