Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Σήμερα είναι η μέρα του ΑΛΜΩΠΟΥ - Η Πολιτεία θα βοηθήσει την ομάδα




Σήμερα είναι η μέρα του ΑΛΜΩΠΟΥ - Όλοι θάμαστε εκεί

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ, η ιστορική ομάδα που έκανε στο παρελθόν την Αριδαία γνωστή στο Πανελλήνιο σήμερα ξαναγράφει ιστορία.
Η άνοδος της στην Γ' Εθνική θα είναι σημαντικό γεγονός για την Αλμωπία. Όλοι θάμαστε εκεί για να συμπαρασταθούμε στους άξιους ποδοσφαιριστές και στην διοίκηση.
Η πολιτεία βοηθώντας τον Αλμωπό θα χρηματοδοτήσει , μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παρεμβάσεις στο γήπεδο ( σκέπαστρο, αποδυτήρια) τις αμέσως επόμενες μέρες. και έπεται συνέχεια...
Καλή επιτυχία!!

4 σχόλια:

  1. Τις πονηριές και τις μαγκές στον εαυτό σου Σηφάκη. Σε έχει πιάσει τρεμούλα για να μη σε κράξουνε και για να πας στο γήπεδο πετάς το δόλωμα για το σκέπαστρο και για τα αποδυτήρια. Πρόσεξε όμως γιατί είσαι κατσικοπόδαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:22 τι να πούμε για σένα; είναι μέρα χαράς και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις βλακείες σου. Έχουν ήδη εγκριθεί τα χρήματα για τυον Αλμωπό στην πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού που ήρθε με πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη και τις επόμενες μέρες θα δοθεί και η σχετική έγκριση. Όσο για σένα πιες ξύδι και άσε μας να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας

      Διαγραφή
  2. Αφού εξήγγειλε χρηματοδότηση ο Σηφάκης είναι σίγουρο ότι εκεί που μας χρωστούν θα μας πάρουν και το βόδι. Ελπίζω να μην συνδέσει τη χρηματοδότηση με καμιά κόκκινη γραμμή. Το μεγαλύτερο καλό που μπορεί να κάνει αυτός και οι έτεροι σύντροφοί του είναι να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στον τόπο μας. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η μανία σου ρε Σηφάκη να απαντάς σε όλα... Άσε και κάτι να φύγει. Δεν καταλαβαίνεις ότι κατάντησες σαν τον Πόντιο που οδηγούσε αντίθετα στην Τσιμισκή; Προκαλείς λέγοντας στον πολίτη ότι τον καταστρέφεις για το καλό του. Δείχνεις ότι είσαι και ανάλγητος και βλάκας. Εκτός και είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)