Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Φιέστα ανόδου από τον Αλμωπό



 
Αήττητος τερμάτισε και στα μπαράζ ανόδου , όπως στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας ο Αλμωπός και πανηγύρισε στο γήπεδο της Αριδαίας μπροστά σε2.000 φιλάθλους την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Ο καιρός πήγε λίγο να ψιλοχαλάσει τη φιέστα , αλλά τελικά κράτησε και έπεσαν μερικές μόνο ψιχάλες.
Ο κόσμος βέβαια δεν καταλάβαινε τίποτα και περίμενε τη στιγμή  για να πανηγυρίσουν όλη μαζί την άνοδο. Με τη λήξη του αγώνα όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς , ενώ λίγο αργότερα έγινε η απονομή του κυπέλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριο Αντωνίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .  Ο Αλμωπός ξεκίνησε δυντά και στο α΄μέρος είχε την πλήρη υπεροχή και έλεγχο του αγώνα. Το Στρατώνι στο β μέρος ισορρόπησε το παιχνίδι  δημιουργώντας και δύο καλές ευκαιρίες.
Μόλις στο 2’΄σουτ του Προβατίδη φεύγει μόλις άουτ. Στο 5΄κεφαλιά του Καρδήμου περνάει άουτ από το δοκάρι. Στο 23΄ο Καραγιάννης κάνει το 1-0 , δίνοντας το εναυσμα  για πανηγυρισμούς.
Λίγο αργότερα ωραία κεφαλιά του Παπδόπουλου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Ράντος. Στο 38΄ο Μελίσσης από καλή θέση σουτάρει απελπιστικά άουτ.
Στο 39΄ο Ζαρογιάννης εκτελεί φάουλ από καλή θέση άουτ.
Στο 48΄οΤσιντογιάννης συγκρούεται με συμπαίκτη του και φεύγει από το παιχνίδι σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι.
    Στο 50΄το Στρατώνι χάνει μεγάλη ευκαιρία  για να ισοφαρίσει. Στο 60΄κεφαλιά του προωθημένου Μουρατίδη από δύο μέτρα μπλοκάρει σωτήρια ο Ράντος.
Στο 75΄Ο Ζαρογιάννης εκτελεί φάουλ από 35 μέτρα και κάνει το 2-0
Στο 80΄ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο διαιτητής βγάζει 3 κίτρινες κάρτες. Στο 85΄αποβάλλεται με δεύτερη κίτριν κάρτα ο Γ. Ελευθεριάδης του Αλμωπού .
Διαιτησία Τζοβάρας ΕΠΣ Φθιώτιδας
Βοηθοί του οι Παπαλίτσας και Στεφανής από τον Σ.Δ, Καρδίτσας.
Πολύ καλή
ΑΛΜΩΠΟΣ Αποστόλου,,Θ.Ελευθεριάδης, Καλαϊτζίδης 46΄Κοβάτσης),Ζαρογιάνης, Μουρατίδης,Καμπάνης, Καραδήμος(60΄Καπουσούζης),Γ. Ελευθεριάδης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (85΄Κουτρούμπαλος)
ΣΤΡΑΤΩΝΙ:Ράπτης, Λεμούνης, Κουβαλιάς, Μπέσσας, Τηνιώτης ,Τέρης, Μετάϊ, Κοσμίδης, Τσιντογιάννης, (48΄Γιανακότης)Μελίσσης,ξανθινίδης (70΄Κυρίτσης)
Μετά τον αγώνα ακολούθησε  ξέφρενη φιέστα. Έκαναν απονομές και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς , ο προεδρος της ΕΠΣ ΠΈΛΛΑς Στέργιος Αντωνίου, ο πρόεδρος του Αλμωπού Κώστας Γάτσος, ο βουλευτής του ΣΥΤΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης  και ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Άνοιξαν  δε πολλές σαμπάνιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)