Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Αρχίζει από τη Δευτέρα να κόβει το νερό σε όσους χρωστούν Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Εκβιασμούς και δημόσιο διασυρμό  καταγγέλλουν  δημότες της Αλμωπίας
ότι χρησιμοποιεί η ΔΕΥΑ Αλμωπίας , προκειμένου να πετύχει για την πληρωμή οφειλών .
Παραδέχονται ότι υπάρχουν οι υποχρεώσεις οι οποίες  συσσωρεύτηκαν λόγω των οικονομικών δυσκολιών . Ζητούν από την ΔΕΥΑ  να δείξει κατανόηση  , ιδίως λόγω και του καλοκαιριού  και να προβεί σε ρεαλιστικές ρυθμίσεις. Παράλληλα την καλούν να μην χρησιμοποιεί εξευτελιστικούς τρόπους που προσβάλλουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομική κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για τις διακοπές νερού  είναι
Προσωπική του προέδρου. Υπήρξαν διαφωνίες στο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να βρεθούν ρεαλιστικοί και στοχευόμενοι τρόποι είσπραξης των οφειλόμενων με παράλληλη τήρηση των νόμων . Ο Πρόεδρος ήταν όμως ανένδοτος.
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος πολύ πρόσφατα χρησιμοποίησε χρήματα της επιχείρησης για να πληρώσει  φίλα προσκείμενα τοπικά ΜΜΕ , τα οποία δεν προσέφεραν καμία υπηρεσία στην ΔΕΥΑ.
Καταγγελίες στις οποίες ποτέ δεν απάντησε ούτε και τις διέψευσε . Συνεπώς για να πείσει τους δημότες που περνάν μαύρες οικονομικές μέρες ,πρέπει να δίνει ο ίδιος το καλό παράδειγμα και να ενημερώνει τον κόσμο
για τα ποσά που δίνει την εντύπωση  ότι  σκορπά αφειδώς σε ημέτερους

3 σχόλια:

  1. Σαμανδη ασε τις κασκαρικες οποιος χρωσταει να πληρωσει. προμαχοι-λουτρακι δεν εχουν δωσει ουτε ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ρε βλήμα δε έχει πληρώσει στο Λουτράκι;;;μίλα επώνυμα όχι αερολογιες..όλοι έχουμε το ρολόι και πληρώνουμε ζωω από εμάς ζει ο δήμος

      Διαγραφή
  2. Οι πρόμαχοι καίνε τους λογαριασμούς, και στο Λουτράκι τους πετάνε στο ποτάμι... Είναι καιρός ΝΑ πληρώσετε και εσείς.! Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)