Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σημαντικές παρεμβάσεις στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων με την βοήθεια της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας



Με χρηματοδότηση  από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας , άρχισε επισκευή του ιατρείου Προμάχων, ενώ αναμένεται και  ο υλικοτεχνικός  εξοπλισμός.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διαθέτει το ποσό των 8.000 ευρώ για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι σέβονται τις ιδιαιτερότητες ενός ακριτικού χωριού όπως είναι οι Πρόμαχοι.
Η επιλογή των Προμάχων έγινε καταρχήν με πληθυσμιακά κριτήρια και κατά δεύτερον με το σκεπτικό ότι το χωριό απασχολεί πολλούς υλοτόμους εκτεθειμένους στα ατυχήματα.
Με την ευκαιρία , κάτοικοι του χωριού βοηθούν ώστε να γίνουν και πρόσθετες εργασίες, όπως:. Οι  εμπειροτέχνες
 Νίκος Ορμάνης , Ιωάννης Ορμάνης, Γιώργος Καραμήτσος, Ιωάννης Ρόπκας.
 Η Κατασκευαστική Εταιρία ΤΕΔΡΑ που διέθεσε τα κεραμίδια και τη μονωτική μεμβράνη,
 Η Πρόεδρος   Μαρία Γιουρούκη
Η  Βιομηχανία Ξύλου Δημήτρης Γούδης και Υιοί που διέθεσε την ξυλεία και τοπικοΊ φορείς του χωριού, ο δραστήριος  Μορφωτικός Σύλλογος,  εθελοντικές ομάδες και  κάτοικοι που συμμετέχουν ενεργά ως εθελοντές με κάθε ευκαιρία.
.
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Αμέσως μετά τη Συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Αγροτικό Ιατρείο Προμάχων όπου θα τελεστεί Αγιασμός και στη συνέχεια θα γίνει ξενάγηση στα Λουτρά.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου με σύντομη δήλωσή του ευχαριστεί τον φίλο του πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας , για την σύντομη υλοποίηση της δέσμευσης  που είχε γίνει. Συγχαίρει ακόμα την συνεργασία της δημοτικής αρχής  και των κατοίκων του χωριού, για τις περαιτέρω εργασίες





 Πρόσφατα Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα υγείας Χρήστο Δόντσο, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μπάτση, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κετικίδη, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιώργο Γούδη, βρέθηκε στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου για να ενημερωθεί για την εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)