Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ο πρίγκιπας των γραμμάτων- χρημάτων και ο πολυμήχανος παπουτσωμένος γάτος



MIA ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



     Στο πρόσφατο παρελθόν ένας νέος, ωραίος πλούσιος δημόσιος υπάλληλος (εκπαιδευτικός), δίψασε για δόξα, δίψασε για εξουσία και για επί πλέον χρήμα.
΄Ετσι αποφάσισε  να καταλάβει τον θώκο του πρώτου πολίτη του Δήμου Αριδαίας. Αλλά δεν διέθετε λαϊκό έρεισμα. Διέθετε  όμως πλούτο και πονηρία.
΄Ετσι αποφάσισε να αγοράσει λαϊκό έρεισμα προσπαθώντας να εξαγοράσει έναν άλλο συμπολίτη του ο οποίος διέθετε λαϊκό έρεισμα.
  Τον κάλεσε λοιπόν σε συμφωνία. Στην συμφωνία παρόντες , άτομα τέσσερα  καταγόμενοι οι δύο άλλοι από την περιοχή της Αλμωπίας και ο τέταρτος από Νομό της Κεντροανατολικής Μακεδονίας που κατείχε και αυτός θώκο εξουσίας.
  ΄Εγιναν συνολικά πέντε συναντήσεις των τεσσάρων. Αλλες σε όρη σε βουνά και άλλες στην Αριδαία σε κτίριο όπου στεγαζόταν δημόσια υπηρεσία.
   H πρώτη και η δεύτερη συνάντηση έγιναν εκτός Αριδαίας σε ορεινή περιοχή βραδινές ώρες, ύστερα από απαίτηση του εκπαιδευτικού. ΄Ηθελε να κινείται μακρυά από τα βλέμματα των αντιπάλων του και των υπολοίπων κοινών θνητών.
   Το κλίμα των συναντήσεων καλό. Πολύ καλό. Αρχικά η συζήτηση περί ανέμων και υδάτων επιφανειακών και υπογείων. Στη συνέχεια στο ψητό.
   Πρωταγωνιστής ο εκπαιδευτικός. Ζήτησε να ηγηθεί ολόκληρης της τετραετίας με την παραχώρηση στον συνεργάτη του της προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου και της προεδρίας της διαχειριστικής επιτροπής.
  Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε και αντιπροτάθηκε <<δύο χρόνια ο ένας, δύο χρόνια ο άλλος>>. ΄Ετσι συζητώντας μόνο για το θέμα αυτό, έκλεισαν οι δύο πρώτες συζητήσεις, χωρίς καμία συμφωνία, εκτός από την συμφωνία να ξανασυναντηθούν.
  Η συνέχεια τον Σεπτέμβρη………………      


Τ.Π.


1 σχόλιο:

  1. ειναι ο ιδιος που αυτος τα κανει ολα για πρωτη φορα ; πρωτη φορα ασφαλτοστρωση , συντηρηση γεωτρησεων , φροντιδα για την αρδευση και μηχανοβιοι ; ο ιδιος που δηλωνει εξυγιαντης ; που τους αλλους τους τρομαζουν οι συγκρισεις μαζι του ; που του ειναι δυσκολο να αφηνει το σπιτι του για την προβολη του τοπου αλλα θυσιαζεται ; που υλοποιει εργα προηγουμενων και δεν εχει κανει μελετη για κατι μελλοντικο ; που εχει κολακες και αυλοκολακες ; που με ανηρτημενες αποφασεις στο "διαυγεια" νοικιαζει ιστοσελιδες και τους διαχειριστες ; που μονιμως ποσταρει φωτογραφιες ; που προσλαμβανει υιους προηγουμενων διοικησεων γιατι λεει ειναι επιλογη του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)