Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Συνάντηση Σηφάκη –γεωπόνων ΕΛΓΑ





Συνάντηση του βουλευτή από κοινού με άλλους συναδέλφους του με τον Υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την άμεση και ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος με βάση τις θέσεις των γεωπόνων

Η συνάντηση έγινε μπροστά στη Βουλή στον χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι κινητοποιημένοι γεωπόνοι. Ο βουλευτής άκουσε τα αιτήματα τους, τους ενημέρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και πλειάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αγροτικές περιοχές ( κυρίως περιοχών με δενδρώδεις καλλιέργειες) προσπαθούν επίμονα να επιλυθεί ορθολογιστικά το θέμα άμεσα για να ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις των ζημιών οι οποίες έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.
Η εξαίρεση των γεωπόνων του ΕΛΓΑ από τους άλλους Δημόσιους Υπαλλήλους όσον αφορά τις μετακινήσεις τους για τις εκτιμήσεις έχει γίνει αποδεκτή από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, μένει να καθοριστεί με ορθολογικό τρόπο η τιμή αποζημίωσης για αυτές τις μετακινήσεις.
Οι βουλευτές πιέζουν το θέμα να λυθεί άμεσα. 

11 σχόλια:

  1. Σηφάκη έχεις γίνει μπακίρη, αυτό το από κοινού με τους συναδέλφους μου πιεζουμε …. Είναι σαν αυτό που έλεγες πριν λίγες μέρες ότι , … μαζί με άλλους κυβερνητικούς βουλευτές πιέζουμε να παραμείνουν οι νομοί μας παραμεθόριοι και προβληματικοί στο σύνολό τους.
    Και ότι αύριο ο Σταθάκης θα φέρει τροπολογία και θα ταχτοποιηθεί το θέμα. Και δεν θα υπάρχει αδικία για την Πέλλας.
    Και μέσα σε 48 ώρες ψηφίστηκε νόμος και ο νομός μας είναι πλέον παραμεθώριος και προβληματικός κατά το ήμισυ. Απέδειξες ότι είσαι κότα και δεν έχει κάκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλο ζορι εχεις φιλε με τον Σηφακη που ολοι βλεπουν οτι παλευει για τον κοσμο.Ποσες φορες θα στο πουμε να το χωνεψεις: δεν αλλαζει τιποτα με το επιδομα παραμεθοριου και ολος ο Νομος εχει τα υψηλα κινητρα για επενδυσεις σε αγροτοδιατροφη και πληροφορικη.Η ζωνη των 30 km που ειναι η πιο προβληματικη εχει και για τις αλλες δραστηριοτητες κατι παραπανω απο τις περιοχες εκτος που ομως ειναι μεσα στον αναπτυξιακο
      Μην χαλιεσαι, σε πηρε χαμπαρι ο κοσμος
      Ερχεται και το τι εκανες στο εμπαργκο, μην βιαζεσαι

      Διαγραφή
  2. Έχεις μεγάλο ζόρι Σηφάκη με το εμπάργκο. Σέχει τρελάνει ο Καρασμάνης. Έλα να σου πούμε εμείς στον συνεταιρισμό του Άγρα, τι έκαμνε μαυτό και να θυμηθούμε τι μας έλεγες πέρυσι τέτοιες μέρες για το δημοψήφισμα, που εξαιτίας του πουλήσαμε με κλειστές τράπεζες τα κεράσια μας για ένα κομμάτι ψωμί. Έλα θα περάσουμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εμπαργκο φιλαρακι που θα περασουμε καλα εγινε επι των ημερων αυτων που σκοτωνεσαι να υποστηριξεις,που ετρεχαν να πρωτοστατησουν στα μετρα κατα της Ρωσιας,θυμησου και τιποτα

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς υπάρχουν και οι ανακοινώσεις του Σηφάκη για να γελάμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Οι γεωπόνοι στην ανακοίνωσή τους άλλα λένε! Ωστόσο ο κολοσσός της πολιτικής δεν αισθάνεται την ανάγκη να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο του δημοψηφίσματος; Για να θυμηθούμε τι μας έλεγε και τι ψήφισε στη συνέχεια; Και για τον λογαριασμό των 100 δις που μας φόρτωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά 1:03, γιαυτό και η για πρώτη φορά γιαλαντζή αριστερή κυβέρνηση, μετά από τις συναντήσεις που είχε με τους Ρώσους αξιωματούχους, λέγανε τον Μάρτη, τον Απρίλιο, τον Μάιο του 15 θα το καταργούσαν. Θυμήσου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως τα καταφέρνεις ρε Γιάννη, να τρέχεις πίσω από την Ντόρκα. Ανακοίνωσε τη τροπολογία για τους γεωπόνους πριν 15 μέρες.
    Τελικά που τρέχεις ρε Γιάννη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τη μοτοσυκλέτα σου για μπάνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ασχολιοταν λιγο η Τζακρη και με τα προβληματα των γεωπονων που με την τροπολογια αυτη δεν θα ελθουν στην Πελλα για εκτιμησεις καλα θα ηταν!! με φωτογραφιες δεν γινεται δουλεια.Ο Σηφακης με αλλους μαχι τρεχουν για την βελτιωση της τροπολογιας για να βγουν οι γεωπονοι στα χωραφια, αχ ποσα ξερεις εσυ!! ξερεις οι μοτοσυκλετες τρεχουν πιο πολυ απο τους αυλοκολακες

      Διαγραφή
  6. Σήφακα μεγάλο νταλκά έχεις με το εμπάργκο. σώνει και καλά θέλεις να μας πάρουν τα λεφτά πίσω. Σα δε ντρέπεσαι!
    θα πάρεις τα ούμπ@λ@ του Καρασμάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τροπολογία της Τζάκρη έλυνε το πρόβλημα. Η τροπολογία για την οποία συναντήθηκες όπως λες με τους γεωπόνους και πιέζεις τη κυβέρνηση, που σέγραψε όμως στα κ@κ@λ@ της, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.
    Μην τρέχεις πολύ με την μοτοσυκλέτα σου λοιπόν, γιατί πλέον είσαι μεσήλικας και κινδυνεύεις να πέσεις και να σκάσεις σαν καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΦΑΚΗ! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!
    Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)