Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Από αφεντικά , υπηρέτες των 500 ευρώ . Λουτρακιώτες μέλη της διοίκησης των Λουτρών Πόζαρ





Με το πρόσχημα –εφεύρεση  ειδικοί συνεργάτες, και αμοιβή 500 ευρώ τον μήνα


ο Πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ έδωσε την εντύπωση , στη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των  Λουτρών Πόζαρ , ότι ουσιαστικά «εξαγοράζει» την ψήφο των μελών της διοίκησης  Χρυσάνθης (Σάνιας) Πέγιου,  Μελπομένης Μπουρνάζη και  Μαρία Τραϊανού  ( Εξ ημισίας με καταγωγή από το Λουτράκι, η οποία εδώ και καιρό βρίσκεται στη Χαλκίδα). Την άλλη ήδη την είχε «εξαγοράσει» προ πολλού.




Τον παλιό κοινοτάρχη και έναν  από τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν να περιέλθουν τα Λουτρά Πόζαρ στην τοπική αυτοδιοίκηση , Γιάννη Μπίνα , όπως και τον Πέτρος Ούτσκα ,(Κούη) τους  τιμώρησε παραδειγματικά , γιατί ήταν οι μόνοι που έφερναν αντιρρήσεις στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μόνο που έκανε ένα λάθος ο Δήμαρχος και ο Αντιπρόεδροςτων  Λουτρών
Μπέρδεψε τους ρόλους.
 Υπηρετικό προσωπικό κανονικά είναι οι ίδιοι και όχι αυτοί στους οποίους έδωσε μισθό υπηρετικού προσωπικού. Να δούμε αν ξυπνήσουν κάποτε οι «υπηρέτες»  

2 σχόλια:

  1. Ναιναιδες λέγονται κ.σαμαντη και θα είναι υπόλογοι στο χωριό και οι 3ναιναιδες (2 γυναίκες και ο αρχηγός ναιναις τουρις) για λίγα ευρώ πουλάνε και την ψυχή τούς στον διάβολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς υπάρχουν τα ΜΜΕ και ανακαλύπτουμε διάφορα παράξενα (βέβαια καλλίτερα να μην τα ανακαλύπταμε γιατί μόνο οργή μας προκαλούν) ότι δηλαδή μοιράζουν 500ευρα στην περιοχή γύρω από τα λουτρά, για καθαρά μικροκομματικούς λόγους. Αυτά γίνονται (ποιος ξέρει τι γινότανε παλιά) σήμερα μέσα στην βαθιά κρίση δίπλα στην γειτονιά μας και εμείς ψάχνουμε βλέποντας τηλεόραση και βρίζοντας ποιοι μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.Άραγε τι περιμένει ένας πολίτης στην Αλμωπία από την σημερινή διοίκηση του Δήμου ::::::: Αν είναι κοντά στα λουτρά ελπίζει σε 500ευρα αν είναι πιο μακρυά ας ικανοποιειθεί βλέποντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)