Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ Φτηνή «Απριλανή» φιέστα για γέλια και για κλάματα



ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΦΙΜΩΣΑΝ  ΜΕΤΟΧΟΥΣ







Τόση φασαρία για το τίποτα τελικά.  Η γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , αποδείχτηκε  μια κακοστημένη παράσταση , σαν τις παλιές ελληνικές τσόντες , που τις γύριζαν σε μια μέρα.
Η νοοτροπία του δημοτικού συμβουλίου μεταφέρθηκε και στη συνέλευση της επιχείρησης. Με γραμμή κρούσης τον εξ αγχιστείας ανιψιό –Αντιδήμαρχο Γ. Τσιμτσιρίδη –σε ρόλο Στυλιανού Παττακού αυτή τη φορά-που πρότεινε να υπάρχει χρονικό όριο στους ομιλούντες
Μεθόδευσαν την φίμωση  των ισότιμων μελών της επιχείρησης που ανήκουν στη μειοψηφία, στοχεύοντας κατ εξοχήν κυρίως στη φίμωση του Χ. Χουρσόγλου, ο οποίος αργότερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε.
Από την γενική συνέλευση αποχόρησε λίγο αργότερα και ο Μιχάλης Μπογδάνης , αηδιασμένος από την αλαζονική στάση του Δημάρχου και προέδρου της επιχείρησης , ο οποίος αντιμετώπιζε τους πάντες υποτιμητικά και δεν απαντούσε σε τίποτα.
Κατά τα άλλα ο δήμαρχος αφηγήθηκε το ίδιο παραμύθι που λέει εδώ και καιρό , πλαισιωμένο από πληθώρα φωτογραφιών , στο 90% των οποίων πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος.
Έδειξε για μια ακόμα φορά ότι φοβάται τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη , στο οποίο εξαπέλυε αναίτιες επιθέσεις, προφανώς επιδή τον θεωρεί πιθανό αντίπαλό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές .
Δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο και επουσιώδες.
Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και κατά του Δημήτρη Ασβεστόπουλου , επειδή ρώτησε ποια είναι η στρατηγική και οι στόχοι  που θέτει πέρα από τα ελάχιστα αυτονόητα που είχε χρέος να πράξει , κατηγορώντας για μιζέρια και συναφή.
Δεν απάντησε στην ερώτηση του Δ. Πασόη , για ποιο λόγο τα έσοδα της επιχείρησης δεν ανέβηκαν , αφού έχουν συντελεστεί , όπως ισχυρίζονται θαύματα και μεταμορφώσεις στα Λουτρά Πόζαρ.
Ο πρώην πρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης , απαντώντας στις συχνές ισοπεδωτικές  επιθέσεις του Δημάρχου στα δημοτικά συμβούλια για τα Λουτρά, παρουσίασε τεκμηριωμένα και με στοιχεία το έργο που είχε γίνει. Αβίαστε βγήκε το συμπέρασμα ότι με το νοικοκύρεμα που έκαναν και  τα χρήματα που τους άφησαν ουσιαστικά σήμερα , αυτοί κάνουν την φαντασμαγορική και χολιγουντιανή  πολιτική τους. Σε βάρος της ουσιαστικής Ανάπτυξης
Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις μας




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)