Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης 7-9-2016 σε όλο τον Ν. Πέλλας .

Συγκεκριμένα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν κυρίως στα οδικά δίκτυα Έδεσσας Φλώρινας και Έδεσσας Θεσσαλονίκης.
Στην επαρχία Έδεσσας πλημμύρισε όλο το οδικό δίκτυο προς την Φλώρινα.
Ο δρόμος προς το χωριό Άγρα στην γνωστή ταβέρνα ο δρόμος από τα νερά της βροχής δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα σε όλα τα διερχόμενα οχήματα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μας παρακάτω πλημμύρισε και το ως συνήθως γήπεδο του Άγρα.


Επίσης στο οδικό σημείο όπου βρίσκεται η ταβέρνα "Κύκνοι" ένα μεγάλο δένδρο από την κακοκαιρία ευτυχώς έπεσε προς την εσωτερική πλευρά του καταστήματος γιατί διαφορετικά αν έπεφτε πάνω στον δρόμο θα είχε προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα και θα έκλεινε ο δρόμος.
Επίσης πλημμύρισαν αρκετά κτήματα με κερασιές μετά την διασταύρωςη των Βρυττών.




 

 
 
 
 
 
 
Στην Αριδαία σε πολλά χωριά η έντονη βροχόπτωση επίσης δημιούργησε πολλά προβλήματα καθώς φούσκωσαν οι υπάρχοντες χείμαρροι και κινδύνεψαν γέφυρες να καταστραφούν.
Επίσης στην Λουτρόπολη Λουτρακίου τα πρόσφατα έργα του Δημάρχου καταστράφηκαν και για αυτό πρέπει να επιρριφθούν ευθύνες στους όποιους υπεύθυνους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σοβαρά προβλήματα επίσης δημιούργησε η βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο στον δρόμο Γιαννιτσών-Θεσ/κίνης  3ο χιλ/τρο και πάντοτε στα γνωστά σημεία όπου οι δρόμοι πλημμυρίζουν όπου η Τροχαία ήταν σε εγρήγορση και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας καθώς κατεύθυναν τους οδηγούς από άλλη παράκαμψη προκειμένου να τους προφυλάξουν.
Επίσης σοβαρές ζημίες προκλήθηκαν και σε αγροτικές εκτάσεις όλης της περιοχής των Γιαννιτσών.
 
 
 
 
 
 
 
 

3 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά το mpinos news μήπως είναι κυκλάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή!
    Εγώ μόνο το mpinos news πιστεύω. Εκεί έχει καλοκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πιστεύεις το Μπίνος νειους πας άνετα παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)