Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν συζητά σε …ψησταριές ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Ο ΠΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙΑ

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τρίτη. Επιχείρησε  για μια ακόμα φορά, ο εκ συζύγου φερόμενος εκατομμυριούχος δήμαρχος,  να αποδείξει  ότι είναι πορφυρογέννητος . Με στόμφο ,απολογούμενος για την περιφρονητική στάση απέναντι σε δύο μεγάλους φορείς , όπως ο Εμπορικός Σύλλογος και οι μηχανικοί της Αλμωπίας στο Δασάκι, είπε ότι αυτός δεν συζητά σε….ψησταριές. Σε ένα χώρο στολίδι του Δήμου  και ιδιοκτησίας του Δήμου. Εκεί που έχουν  περάσει , υπουργοί , αλλά και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Προφανώς αυτός είναι ανώτερος από όλους . Αντί να παραδεχτεί  την γκάφα ολκής που  διέπραξε ,με την απόφασή του να μη παραβρεθεί στη σύσκεψη , προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , Κάτι που και ένα νήπιο δεν θα έκανε. Ταυτόχρονα απέδειξε πόσο θεατρίνος και υποκριτής είναι . Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλλον βγάζει σπυράκια όταν παραβρίσκεται στα πανηγύρια των χωριών ,γιατί δεν είναι του επιπέδου του. Πηγαίνει όμως για να βγάζει διθύραμβους για τον ευατό του.Είναι άξιον απορίας ακόμα πως αντέχει τα βασανιστήρια κάθε φορά που αναγκάζεται να πηγαίνει σε καφενεία  ή ψησταριές  στα χωριά .
Ως προς την ουσία , σύμφωνά με τα λεγόμενα του Δημάρχου και του προέδρου της ΔΕΥΑ   τα προβλήματα έχουν μειωθεί και αυτό είναι αλήθεια. Βρέθηκαν τρόποι και δουλεύουν με περισσότερη προσοχή. Αποδείχτηκε δηλαδή στην πράξη ότι η ταλαιπωρία του κόσμου μπορούσε να είναι λιγότερη. Έστω και αργά , όμως κατανόησαν ότι δίκιο έχει ο κόσμος που διαμαρτύρεται και όχι αυτοί.
Επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να κατηγορήσουν την αντιπολίτευση  επειδή κατά την άποψη του δημάρχου, σήκωνε μόνο σκόνη , μεταφέροντας τα προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο.
Επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να δικαιολογήσουν την εταιρεία , που θα έπρεπε να αποκαθιστά  τα τμήματα του αποχετευτικού που ολοκληρώνονται.  Ο Δήμαρχος και ο  ανιψιός του πρόεδρος της ΔΕΥΑ ,κατηγόρησαν όλους όσους διαμαρτύρονται για τα προβλήματα ,  ότι  δεν θέλουν να γίνει το αποχετευτικό .




5 σχόλια:

  1. Γιάννη Καλαϊτζόγλου εσύ τον καλόμαθες τον Δήμαρχο ……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όρε μωρέ φαγοπότι ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξεχασε στις εκλογεσ που πηγαινε στα καφενεια και εκανε τον χουβαρντά και ρνωντασ τους τωρα γιατι δεν παει να κερασειστα ιδια καφενεία αφου παιρνει και 5000 μισθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οποιος φιλοσοφησε κ εγραψε το αρθρο, μπορει αψογα να στιριξει μια θεση στην Τατιαννα ή στην Λαμπιρη... μιλαμε για τρελη κατινιά...αυτο που μας μαθαιναν παλια στα σχολια οι καθηγητες, τωρα το βλεπω στην πραξη.. οτι τα λεγομενα του καθενος μπορουν να στραφουν εναντιον του εφ'οσον δεν ειναι εκει να αντικρουσει τις κατηγοριες που του προσαπτουν.. με απλα λαικα λογακια, καλο θα ηταν να μην χορευουμε κ λεμε οτι θελουμε οταν δεν εχει ο αλλος τροπο να σ απαντησει.. γλυκο μ κατινακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)