Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Συνειδητά ψεύτης ο Σίμος Σωτηριάδης ή εξ αμελείας;



ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ 
Η ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ
 ΕΝΑΣ  ΥΠΟΤΕΛΗΣ  ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Τεράστιο ατόπημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμου Σωτηριάδη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τρίτη .
Ισχυρίστηκε ότι δεν έβαλε ως θέμα στη συνεδρίαση αίτημα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου  Εξαπλατάνου Παράσχου Τσάνταλη , αναλυτική  επιστολή του που αφορούσε  καταγγελίες, παρανομίες και εξαπατήσεις του Δημοσίου  από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και πολιτισμού Γιώργο Σαββίδη , με τον ισχυρισμό ότι  υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.
Το κόλπο που μηχανεύτηκαν όμως είναι  ψευδέστατο   .Έδωσαν την εντύπωση ότι προσπαθούν να καλύψουν ένα απλό λαμόγιο , αλλά και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για την ανοχή που δείχνουν να έχουν ανάμεσά τους ένα τέτοιο άτομο , αντί να τον ξηλώσουν τουλάχιστον από το αξίωμα που κατέχει.
Επειδή πιστεύουμε ότι ο Σίμος Σωτηριάδης δεν ανήκει σε καμιά κατηγορία λαμόγιων και εξαπατητών  , περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγνώμη, διότι προφανώς εξαπατήθηκε και ο ίδιος.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμιά δικαστική διαμάχη μεταξύ Παράσχου Τσάνταλη και Γιώργου Σαββίδη . Το μόνο που υπάρχει είναι η μήνυση που κατέθεσε ο Γιώργος Σαββίδης κατά του Πέτρου Σαμάνδη επειδή αναδημοσίευσε στο blog μας  δημοσίευμα  της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ , το οποίο υπέγραφε ο Παράσχος Τσάνταλης . Μήνυσε δηλαδή αυτόν που δημοσίευσε την επιστολή και όχι αυτόν που την υπέγραφε. Το είπε μάλιστα και στο δημοτικό συμβούλιο, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΌΜΕΝΟΣ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΆΞΕΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ. Κάτι  που δεν μπορεί βέβαια να κάνει , γιατί πέρασε το τρίμηνο που προβλέπει ο νόμος για την υποβολή έγκλησης
Αγαπητέ φίλε Σίμο , θα περιμένουμε την δημόσια θέση σου.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πασόης κάλεσε τον Γ. Σαββίδη  να καταθέσει την άποψή του  και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Π.Τσάνταλη που ήταν παρόν , ζήτησε τον λόγο, χωρίς ουσιαστικά να του δοθεί. Κάλεσε τον Γ. Σαββίδη να ζητήσει δημόσια συγνώμη για όσα διέπραξε σε βάρος του δημοσίου και υπέρ των συμφερόντων του.

13 σχόλια:

  1. Συγνώμη ε!!! εντυπωσιακή έκκληση!!! με μια συγνώμη να κλείσει μια διαδρομή αθλιότητας και τυχοδιωκτισμού...μια διαδρομή βουτηγμένη στις ίντριγκες,στις απάτες,στους πολιτικούς καιροσκοπισμούς....μια διαδρομή που στην καθημερινότητας της δεν συναντήθηκε ποτέ με την αξιοπρέπεια και τον αλτρουισμό...μια διαδρομή που στην κορωνίδα της,είχε το προσωπικό όφελος και αδίστακτος καθώς είναι δεν απέφυγε να μπλέξει και αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα...
    δεν ξέρω τι αυταπάτες μπορεί να έχει κάποιος,θέλοντας να τον "ξεπλύνει" με μια συγνώμη,αλλά η τοπική κοινωνία θέλει την κοινωνική του τιμωρία...όχι με ψευτοσυγνώμες
    αλλά με αποπομπή του από δημόσια αξιώματα και με την απομόνωση και τον αποκλεισμό του από κοινωνικές δράσεις που τόσα χρόνια μόλυνε με την παρουσία του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαπιστώνω πως είναι τόσο μεγάλο το κόλπο της αρπαχτής που ο μέγας νομιμόφρων με μια δημόσια συγνώμη τα σβήνει όλα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. αυτή είναι μια διάσταση που βολεύει το αραλίκι του καναπέ αγαπητέ...
      "είναι όλοι ίδιοι,όλοι στην αρπαχτή,άρα τους φτύνω όλους και κλειδώνομαι στο σπίτι μου"!!! αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με τα καθημερινά μας,πρέπει να "πειθαρχούμε"(για την κριτική μας) στην ποιότητα των δράσεων και όχι να καταφεύγουμε σε ισοπεδωτικές συνωμοσιολογίες! άλλο πράγμα η αυταπάτη(ακριβώς έτσι το προσδιορίζω συνειδητά) και άλλο πράγμα να καταλογίζεις στον "μέγα νομιμόρφων"(άθλιος και απαξιωτικός υπαινιγμός) συμπαιγνία και κρυφές συναλλαγές!!! Η έκφραση "να ζητήσει συγνώμη" είναι η αρχή και όχι το τέλος!
      αυτό υποθέτω(βάσιμα) χωρίς να θέλω να γίνω απολογητής κανενός,αλλά με την ευκαιρία θα είχε μεγάλη αξία να μάθουμε πως αντιλαμβάνεσαι εσύ τις δράσεις μέσα στην κοινωνία(και επί του ειδικού,την συνολική δράση του σημερινού αντιδήμαρχου)....θέλει πνευμόνια και κουράγια πολλά αγαπητέ,να το παλεύεις μέχρι το τέλος και το ξερουμε όλοι από τις μικροιστορίες που,κατα καιρους διηγούμαστε,αφού στα μισά κουραζόμαστε,συμβιβαζόμαστε,το βάζουμε στα πόδια και γυρνάμε στον καναπέ,στον φραπέ και στο ασφαλές καταφύγιο του "όλοι ίδιοι είναι"..κι όπως λέει κι ο ποιητής:"Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! "

      Διαγραφή
    3. τον λόγω που καταεπαναληψη ψευδεσαι δεν λες και ασε τους ποιητες στην ακρη.

      Διαγραφή
  2. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" κύριε Σωτηριάδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την υστεροφημία σου Σιμο την πετας στα σκουπιδια για να υπερασπισεις εναν τυχοδιωκτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σφάζει με το γάντι ο δασκαλάκος αλλά δεν πειράζει κάποτε θα πληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γι αυτό το θρασίμι δεν θα ξαναμιλήσω...παρατράβηξε αυτό!
    αλλά εσύ ρε Πρόεδρε να πέσεις τόσο χαμηλά!!!να λες συνειδητά ψέμματα για να τον καλύψεις!! αυτά δίδαξες στα σχολειά που πέρασες; ντροπή γαμώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλι απασχολεις την κοινη γνωμη ρε λαμογιο...παλι μαζι σου ασχολουνται!
    αντε κρυψου ρε παντικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν τον αλαξει τι να πω.
    Κάτι βρωμάει. Όλοι το έχουν τουμπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι το εχουν τουμπανο....κι αλλοι κρυφο καμαρι!!!!Ειναι ολοι αυτοι που μεσω αξιωματων και θεσεων του Δημοσιου εκαναν αρπαχτες..ισως και να πλουτησαν και καποιοι τους θεωρουν ΓΑΤΟΝΙΑ ΚΑΙ εξακολουθουν...να τους εκλεγουν με την ψηφο τους..και καποιοι αλλοι τους δινουν και αξιωματα..για να συνεχισουν να
    προσφερουν της ...ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ στην κοινωνια!!!!ΜΒΡΑΒΟ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι στο κολπο ειναι. Κοινα λαμογια με γραβαντα η χωρις. Πανω απ ολα το συμφερον της τσεπης τους. Αυτα τα ατομα - αντικειμενα ειναι για φτυσιμο. ΚΡΑΞΤΕ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σκατα απο οπου και να προερχονται μυριζουν. Οποτε ηταν προσχεδιασμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)