Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ερωτήσεις και προτάσεις του Χρήστου Χουρσόγλου.




ΣΕΙΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, μεταφέροντας έτσι διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο.


Ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιον λόγο δεν πήγε ο Δήμος   στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο διπλλωματούχων μηχανικών  και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας για το αποχετευτικό και τις συχνές διακοπές νερού.
Αναφέρθηκε στο κλείσιμο δρόμου  στην Λουτρόπολη του ΠΌΖΑΡ με κάγκελα που δυσκολεύει την πρόσβαση των ηλικιωμένων στις πισίνες για λουτροθεραπεία.
 Ρώτησε  ακόμα αν υπάρχουν μελέτες για τα έργα που έγιναν στο ποτάμι της Λουτρόπολης,

Χαρακτήρισε  απαράδεκτη  την κατάσταση στην οποία  βρίσκεται το Στρατιωτικό Νεκροταφείο της πόλης, όπως  και την κατάσταση της οδού Π. Μελά που οδηγεί στο Πόζαρ και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
Έκανε γνωστό ότι το εργοτάξιο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου  είναι τραγική και γεμάτο σκουπίδια .
Ζήτησε να γίνει γνωστό σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα με τα αδέσποτα Αν  δηλώθηκε η περιουσιακή κατάσταση του Δήμου στο Κτηματολόγιο.

Ο Χ. Χουρσόγλου πρότεινε  η επιχείρηση των Λουτρών να γίνει χορηγός  στον Αλμωπό και τον Φ.Ο. Α. Να ονομασθεί η οδός Ι. Δραγούμη (πεζόδρομος) σε οδός Θεόφιλου Γάτσου, προς τιμήν του τέως Δημάρχου της πόλης, η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε αίθουσα Γιάννη Αγιάννογλου, στη μνήμη  του επί δύο τετραετίες  ΔημάρχουΑριδαίας ο οποίος  απεβίωσε πριν λίγο καιρό, ενώ στο  κλειστό Γυμναστήριο της πόλης να δοθεί το όνομα του Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών  Νίκου Ηλιάδη.


1 σχόλιο:

(3)