Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Στον αυτόματο πιλότο η Αλμωπία από την κακοκαιρία





 



ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ

Καμία απολύτως ενημέρωση δεν υπήρξε από τους υπεύθυνους για  τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αλμωπία. Στις 15.20 περίπου  εδήθη ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πολύ κατόπιν εορτής ανήρτησε κάτι  σχετικό στο προσωπικό του fb.

Που ήταν οι λαλίστατες υπηρεσίες; Δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος να ενημερώσει μέσω των τοπικών ΜΜΕ τι συμβαίνει;
Η κατάσταση στο αγρόκτημα της Χρύσας είναι σε οριακή κατάσταση. Το ανάχωμα  στο ύψος της γέφυρας μόνο από τύχη δεν θα σπάσει. Όμως και η άλλη πλευρά του αναχώματος βρίσκεται στο έλεος του νερού. Ίσωε δεν είναι υπερβολή να επισημανθεί ότι κινδυνεύει και η ίδια η γέφυρα. Τα προβλήματα είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό σε όλους , αλλά όλοι οι υπεύθυνοι κωφεύουν συστηματικά  και επιδεικτικά.  Από την υποχώρηση των χωμάτων κινδυνεύει με πτώση κεντρική κολώνα της ΔΕΗ.
 Η διάβαση ΆΝΩ και Κατω Ροδωνιάς κατέστη επικίνδυνη . Κανείς δεν σκέφθηκε όμως να κάνει την παραμικρή ενημέρωση. Ευτυχώς είχαν τοποθετηθεί  προειδοποιητικές κορδέλες.
Επικίνδυνη  η κατάσταση στην Όρμα. Λιγότερα προβλήματα στο Λουτράκι όπου ο χείμαρρος ΤΣΑΡΝΑΚΑ , κατέβασε σχετικά λίγο νερό 


 
 

1 σχόλιο:

  1. Δημαρχε βγες φωτογραφιες στην παραλια της μπελιτσας αυτα ειναι τα χαλια σου καμαρωσετα βγες και διπλα στην κολωνα της ΔΕΗ ολοι εναι υπερμαλακες ετσι λειτουργουν δημος - δημοσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)