Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Δικαιοσύνη προσφεύγουν τοπικά ΜΜΕ για τον αδικαιολόγητο αποκλεισμό από την διαφημιστική καμπάνια των Λουτρών Πόζαρ.






Στα αρμόδια υπουργεία και την Δικαιοσύνη προσφεύγουν ΜΜΕ , που αποκλείστηκαν από την διαφημιστική καμπάνια των Λουτρών Πόζαρ, χωρίς καμιά ουσιαστική δικαιολογία,
αλλά με άλλα περίεργα  προσωπικά  κριτήρια ,που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την χρηστή διοίκηση.. Ήδη  νομικοί ολοκληρώνουν  τις προσφυγές , στις  οποίες επικαλούνται και την νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού.
Οι προσφυγές στρέφονται κατά του προέδρου της επιχείρησης και Δημάρχου Αλμωπίας, του Αντιπροέδρου Δημήτρη Βέσκου, του Διευθύνοντος Συμβούλου Χρήστου Δήμτση και όλων των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  που συμμετείχαν στις σχετικές αποφάσεις .
Είναι βέβαιο ότι πρόκειται να προσφύγουν  και στα Διοικητικά δικαστήρια, διεκδικώντας αποζημιώσεις  από τον αδικαιολόγητο αποκλεισμό .

3 σχόλια:

  1. Με τρόπο φασιστικό και προκλητικό ο φασιστοδημαρχος μοιράζει τα δημόσια και δημοτικά ευρώ στα (καλα παιδιά) που του κάνουν τα χατιρια κάνουν προπαγάνδα υπέρ του τον βγάζει φωτογραφειες όπου και αν βρεθεί οδηγάει το δημοτικό αυτοκίνητο διαχειρίζεται το ΦΒ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις σκεφτεί οτι δεν αξιζει καν να ασχοληθείς? Μονοι τους βαλαν τα χεράκια τους και βγαλαν τα ματακια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τα ΜΜΕ σε ένα τόπο είναι λίγα τότε δεν έχεις άλλο τρόπο παρά να μοιράσεις την πίτα, οτιδήποτε άλλο είναι μόνο ανοησία που φαίνεται πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)