Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: Άκρατος ο φασισμός της παράταξης Μπίνου



ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ


«Μια τρύπα στο νερό ήταν όσα διατυμπάνιζε τόσο καιρό ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών  Πόζαρ και Δήμαρχος Αλμωπίας. Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΌς δείχνει την πραγματικότητα και δεν μπορεί να την αλλάξει με τρυκ και φωτογραφίες ο Δ. Μπίνος. Αν και τόνιζε διαρκώς ότι αυξήθηκε σε τεράστιο βαθμό η επισκεψιμότητα στα Λουτρά , τα έσοδα ήταν ελάχιστα μεγαλύτερα από πέρισι .Να αναλογιστεί κανείς ότι πήρε καθαρά περίπου συν 200 χιλ. ευρώ από την ενοικίαση του Αναψυκτηρίου και του Εστιατορίου, μάλλον δεν πρέπει να νοιώθει και τόσο περήφανος. Άφησε παράλληλα χωρίς εργασία 50 περίπου οικογένειες  που εργάζονταν στο Αναψυκτήριο με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανεργία και την οικονομία της περιοχής.» Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων , μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , 97,1 (103,8  για την Έδεσσα) το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.
Αναφερόμενος στον αποκλεισμό του να μην μιλήσει στη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης , κατήγγειλε ότι επί ημέρες έψαχναν τρόπο να τον «φιμώσουν» . Έγιναν μάλιστα και προσυνεδριάσεις . Εκεί εφεύρανε το κόλπο με τον χρόνο ομιλίας . Ενώ τόσο καιρό διαλαλούσαν ότι θα μπορούσε ο καθένας να κάνει τις προτάσεις , ξαφνικά μηχανεύτηκαν φασιστικούς τρόπους. Κατηγόρησε ευθέως τον Σίμο Σωτηριάδη , ο οποίος ανέλαβε να υλοποιήσει  το φασιστικό σχέδιο. Είναι δυο  τρεις ακόμα σύμβουλοι κοντά στον  Δήμαρχο , που τον αποπροσανατολίζουν από την
πραγματικότητα για να κάνουν τη δουλίτσα τους.
Κάλεσε τον Δήμαρχο  να μην παρεμβαίνει αυθαίρετα μόνος του στην αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος. Πέρα από κάποια χρήσιμα έργα , τα υπόλοιπα είναι ΄ ένα καρακακιτσαριό που δεν ταιριάζουν με τίποτα με την όλη περιοχή.
Έξυπνη η κίνηση του Δημάρχου Αλμωπίας να" νομιμοποιήσει "τις αυθαίρετς και κατά βούληση κατασκευές του , με  την ξενάγηση κλιμακίου  βουλευτών  και κομματικών οργανώσεων  της Νέας Δημοκρατίας, σε αυτές.            

Κάλεσε ακόμα τον Δήμαρχο να γνωστοποιήσει ποιοι μηχανικοί εκπόνησαν μελέτες για έωλα έργα και ποιοι τα αδειοδότησαν , αν τα αδειοδότησαν
Αναφερόμενος στα άτομα που κάνουν λουτροθεραπεία, υποστήριξε ότι ταλαιπωρούνται αφάνταστα , αφού έχει κλείσει την πρόσβαση  προς τις πισίνες άγνωστο, για ποιο λόγο. Ζήτησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  να σταματήσουν επιτέλους την εγωπαθή και προσωπική πολιτική του Δημάρχου, που σύντομα θα φανούν τα αρνητικά της αποτελέσματα.  
Να σημειωθεί ότι την Τρίτη τα Λουτρά επισκέφθηκε κλιμάκιο βουλευτών και κομματικών  τοπικών οργάνων του κόμματος.

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ; ΝΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΙΑΜΒΟ; ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ ρέ χουρσόγλου μέ ηρεμιστικά θα κοιμάσαι τό βράδυ που εχασες γιά αρκετά μηνάκια τα 1200 ευρω από τη τσεπούλα σου. Ξέρω ειναι δύσκολα αλλα δέ μπορώ να κλάψω. Ολοι η δουλειά ειναι για τα φραγκάκια που μπαινουν στη τσέπε σας γενικά. Καλή δουλειά μαθατε ολοι. Δήθεν πολιτικοί ε; αβρέ από πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα 2μηνα στους κολλητους πήγαν σύννεφο πως να βγει συν ο Ισολογισμος? Είναι να γελάς με τα σχόλια.. αντί να σχολιάσουν την καταγγελία σχολιάζουν τον καταγγέλλοντα Κ να σκεφτείτε δεν τον συμπσθω τον Χουρζογλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά πήγαιναν σύννεφο. 179 δίμηνα το χρόνο ο νοικοκύρης (Πασόης) 76 ο Μπίνος. Μασταγκάρκα που θέλετε...

      Διαγραφή
  5. TA ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ??? 76 ΔΙΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ.. ΤΡΑΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσοι τρωτε τους δικαιολογητε οι υπολοιποι τους κατηγορατε ευθεως...ολοι τα ιδια είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)