Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μεθεόρτια για τους εθελοντές του « Μενέλαου Λουντέμη»





Για άλλη μία χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου ¨' Μενέλαος Λουντέμης» φρόντισε να ευχαριστήσει  τους ανθρώπους οι οποίοι βοηθάν τα μέγιστα ώστε οι ιδέες και οι σχεδιασμοί  να γίνονται  πραγματικότητα.
Χωρίς την συμβολή τους  ενδεχομένως  τίποτε μεγαλεπήβολο δεν θα ήταν εφικτό. Η αύξηση του αριθμού των εθελοντών κάθε χρόνο αποδεικνύει περίτρανα ότι, όταν υπάρχει όραμα και καλή διάθεση τότε όλοι γίνονται  ΈΝΑ  για τον κοινό  σκοπό.
Έτσι κατόπιν των μεγάλων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν , αφιέρωσαν μια βραδιά για τον εαυτό τους το περασμένο Σάββατο. Ύψωσαν τα ποτήρια και ευχήθηκαν καλή συνέχεια, δύναμη και υγεία για τις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος Φώτης Αραμπατζής ,εκ μέρους όλης της Διοίκησης  ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε, τους εθελοντές που ήταν άψογοι και τους χορηγούς που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία τους. 


 Ευχαρίστησαν  τον όμιλο επιχειρήσεων  Νικόλαος Βάκκος για την χορηγία των ποτών της βραδιάς, καθώς και το κατάστημα InfoTech Print   Λάζαρο Πακαλιδη - Νάσο Μποτσφαρη για την προσφορά ενός ταμπλετ το οποίο κληρώθηκε μεταξύ των εθελοντών και το κέρδισε ο Ηλίας Πασχαλίδης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)