Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τώρα τρέμουν και την Κατερίνα Μπαγκή





ΨΑΧΝΕΙ ΣΑΝΙΔΕΣ
 ΣΩΤΗΡΙΑΣ 
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΊΑΣ


Εφιάλτης έχει αρχίσει να γίνεται πλέον στον Δήμαρχο Αλωπίας κάθε ενδεχόμενο πιθανού σχηματισμού συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Διαπιστώνοντας ότι ο κόσμος πολύ σύντομα κατανόησε ότι  ο προηγούμενος δήμαρχος  Δ. Πασόης ,ήταν κατά παρασάγγες καλύτερος  και απλοϊκός  από τον σημερινό , άρχισαν τις επιθέσεις και τον κιτρινισμό.
Τώρα εκτός απόν Δ. Πασόη τρέμουν στην ιδέα , μήπως αρχίσει να ενδιαφέρεται να ηγηθεί του συνδυασμού η Κατερίνα Μπαγκή  .
Έχουν βέβαια δίκιο να προσπαθούν «το διαίρει και βασίλευε» ,διότι υπό ορισμένες συνθήκες και προϋποθέσεις  μπορεί να τους συντρίψει. Όπως και ένα νέο σχήμα που ετοιμάζεται και στο οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετέχει και η ίδια.
Μέσα από το τυφλό παραταξιακό  ηλεκτρονικό όργανο που ελέγχουν απόλυτα και διευθύνουν, προσπαθούν να δείξουν ότι δήθεν η Κατερίνα Μπαγκή πως «κρατά αποστάσεις από την αντιπολιτευτική τακτική του επικεφαλής της παράταξής της κ. Δημήτρη Πασόη.»
Κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει , για όσους παρακολουθούν  τα δημοτικά συμβούλια, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει διαφοροποιηθεί καμιά φορά.
Αυτό όμως λίγο ενδιαφέρει «τα αργυρώνητα» επικοινωνιακά γραφεία , που είναι μακριά από τα τεκταινόμενα και λογαριάζουν , χωρίς τον ξενοδόχο , που είναι ο λαός και τα τοπικά ΜΜΕ , που δεν μπορεί να εξαγοράσει ο Δήμαρχος. ΄Ετσι εκτός από τα αντίθετα αποτελέσματα που φέρνουν , διασκεδάζουν και την τοπική κοινωνία με τις μπούρδες που γράφουν. Τουλάχιστον προσφέρουν λίγο γέλιο……..



Οι ονειροπαρμένοι συντάκτες βλέπουν ακόμα  βλέπουν ακόμα ότι η Κατερίνα Μπαγκή  «δεν έχει πλέον την ίδια επιθετική στάση που είχε αρχικά απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή.»
Οι τεθλιμμένοι και ανησυχούντες πληρωμένοι κονδυλοφόροι
Βλέπουν στο ύπνο τους ακόμα ότι  το  τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η φιλόδοξη Δημοτική Σύμβουλος, που επί Δημαρχίας Πασόη διατέλεσε Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος στα Λουτρά, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αλμωπίας και μάλιστα έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές προς αναζήτηση στελεχών.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πάντως να επιθυμεί να είναι η διάδοχος του κ. Πασόη, αλλά οι κινήσεις της δείχνουν ότι επιθυμεί αποσύνδεση από το παρελθόν και αυτόνομη κάθοδο μακριά από… δαχτυλίδια ή στέμματα.

Έτσι, μάλλον έχουν δίκαιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι… κάτι τρέχει με την Κατερίνα, όμως ο καιρός θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια θα αποκτήσει οντότητα!»
Το σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσουν απότομα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής η Κατερίνα Μπαγή είναι πάντα συνεπείς με τις θέσεις του επικεφαλής της παράταξης , αλλά και της παράταξης. Οι σχέσεις με τους άλλους συμβούλους είναι άριστη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει  είναι βέβαιο ότι θα γίνει μέσα από τις κοινές αποφάσεις της παράταξης. Στην ουσία όμως ,ο σημερινός Δήμαρχος φοβάται το ενωμένο μέτωπο του συνδυασμού του Δ. Πασόη , μεγάλο μέρος του οποίου μπορεί κάλλιστα να συνεργαστεί με κυοφορούμενο νέο σχήμα.
Πρόσωπο  πάντως πολύ κοντά στον Δήμαρχο φέρεται να είναι τελείως απογοητευμένο. Σχολίασε δε σε στενό κύκλο , ότι «ο Μπίνος  δεν βάζει μυαλό και  ζει σε μια εικονική και  πραγματικότητα. Αντί να κοιτάξει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ασχολείται με τους άλλους. Δεν αντιλαμβάνεται ότι πέρα από το προσωπικό του παιχνίδι που νομίζει ότι παίζει μόνος, υπάρχουν και άλλοι που παίζουν το δικό τους παιχνίδι, χωρίς κανένα κόστος , μάλιστα!»

1 σχόλιο:

(3)