Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αντί να μπαλώσει τις βλακείες της η Θ. Τζάκρη Κάνει επίδειξη δύναμης με τον σιδηρόδρομο



.

 ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

 ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ;

Μετά την γενική κατακραυγή σύσσωμου του Ν. Πέλλας για  την  πρακτική της να σαμποτάρει τις προσπάθειες για  απ ευθείας σιδηροδρομική  σύνδεση Θεσσαλονική Σκύδρα-Έδεσσα Φλώρινα με παράκαμψη στην Αριδαία, προσπαθεί  να χρυσώσει το χάπι και να κουβαλήσει ολόκληρο κλιμάκιο του ΟΣΕ στην Πέλλα . Παράλληλα στη πράξη, κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για τον προαστιακό σιδηρόδρομο , αλλά και την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, και φέρνει το κλιμάκιο να πείσει τον κόσμο και να εξαγγείλει δήθεν αναβάθμιση του δικτύου.  Επί πλέον , λειτουργώντας ως ιδιοκτήτρια του υπουργείου στο οποίο βρίσκεται ,  ενημέρωσε επιλεκτικά μόνο τα τοπικά ΜΜΕ , που θεωρεί ότι την λιβανίζουν .
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα , μετά από πρόσκλησή της την Πέλλα
Επισκέπτεται κλιμάκιο του ΟΣΕ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κ. Πετράκη και στελεχών της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για ζητήματα αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου του Νομού Πέλλας
Η επίσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε η κ. Τζάκρη, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου του Νομού Πέλλας, αλλά και ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων δικτύων.
Πιο αναλυτικά, στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί από κοινού επίσκεψη της προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ ,  κ.υφυπουργού  και στελεχών του ΟΣΕ, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού Έδεσσας, όπου θα εξεταστεί το ζήτημα της αξιοποίησης του σταθμού.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού της Σκύδρας, όπου θα εξεταστεί επίσης το ζήτημα της αξιοποίησης του σταθμού.

Στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί από κοινού επίσκεψη της Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Θεοδώρας Τζάκρη, των στελεχών του ΟΣΕ και της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων, στην περιοχή όπου έχει χωροθετηθεί το Αγροτικό Επιχειρηματικό Πάρκο Πέλλας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πετριάς. Σκοπός της επίσκεψης είναι να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησης της σύνδεσης του Αγροτικού Επιχειρηματικού Πάρκου με το σιδηροδρομικό δίκτυο, μέσω συνδετήριας οδού.

Η σύνδεση αυτή είναι αναγκαία για την πραγματοποίηση συνδυασμένων μεταφορών και θα δώσει τη δυνατότητα διακίνησης νωπών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων με χαμηλότερο μεταφορικό κόστος απευθείας από το Αγροτικό Επιχειρηματικό Πάρκο Πέλλας.

Η σύνδεση αυτή θα αποτελέσει μάλιστα τον «πιλότο» για ένα ευρύτερο πρόγραμμα σιδηροδρομικής διασύνδεσης των βιομηχανικών πάρκων, περιοχών και μονάδων της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο θα υλοποιηθεί με συστηματική συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης με τον ΟΣΕ και τους συναρμόδιους φορείς, όπως την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ κ.α.

Τέλος, στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου της Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ. Κώστα Πετράκη, στο Πάρκο των Καταρρακτών, όπου θα δοθούν διευκρινίσεις για τα αποτελέσματα της επίσκεψης, ενώ θα παρουσιαστούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και για το ζήτημα της ηλεκτροκίνησης της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, που θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο μετακίνησης μεταξύ των δύο αυτών προορισμών.

Επιπλέον, για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών.

Να σημειωθεί ότι τα κλιμάκια του ΟΣΕ και της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ θα έχουν το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου διαδοχικές συναντήσεις τόσο με τον δήμαρχο Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου και την δήμαρχο Σκύδρας κ. Κ. Ιγνατιάδου, όσο και με υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να εξεταστούν τα ζητήματα που έθεσε στο τραπέζι η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
- 10:00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού Έδεσσας.
- 12:00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού Σκύδρας.
- 13:00 Επίσκεψη στον χώρο του αγροτικού επιχειρηματικού πάρκου Πέλλας.
- 14:00 Συνέντευξη τύπου στο Πάρκο των Καταρρακτών για τα αποτελέσματα της επίσκεψης και τις τρέχουσες εξελίξεις για την προαστιακή σύνδεση της Πέλλας.

Από  το πρόγραμμα λείπει παντελώς το πρόγραμμα . Προφανώς για την Θ. Τζάκρη η Αλμωπία υπάρχει μόνο για να την ψηφίζει. Και αυτό προσεχώς αν θα τους το επιτρέψει





2 σχόλια:

  1. οριστε μας και η Τζάκρη μιλάει για τον Προαστιακό. Κοντολογις θα ηλεκτροδοτήσει το υφιστάμενο σιδηροδρομικό δίκτυο και θα κάνει και τον προαστιακό και όλα αυτά μέχρι την προκηρυξη των εκλογών, μετά θα ξεχαστεί μεχρι την προκηρυξη των επομενων εκλογων. και ολα καλά και ολα ωραία, εσεις γιατί λυσατε δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονάς Πετρή; Ντόρα και πάλι Ντόρα. Εχει παυσίπονα. Χαχαχά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)