Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ψάχνονται με την παραίτηση Βέσκου ακόμα και οι εγκάθετοι του Μπίνου



Ακόμα δεν έχουν συνέλθει  ακόμα  και οι «εγκάθετοι» του Δημάρχου Αλμωπίας από την παραίτηση του Δ. Βέσκου από την Αντιπροεδρίας της Επιχείρησης των Λουτρών.

Ενώ με τις διαφοροποιήσεις της Μαρτίνας Ζιάκα και του Χρήστου Χουρσόγλου, εξαπέλυσαν αήθεις και άνανδρες επιθέσεις , μέσω του διαδικτυακού τυφλού οργάνου τους , στην περίπτωση του Δ. Βέσκου δεν έβγαλαν ούτε μια τυπική ανακοίνωση.
Η παραίτηση του Δ. Βέσκου είναι ολιγόλογη , αλλά ουσιαστικά σφάζει με το βαμβάκι τον δήμαρχο , αφού   του εύχεται καλύτερο έργο, χωρίς αυτόν . Είναι σαφές , ότι η παρουσία του ήταν πλέον εμποδίο , άγνωστο σε τι στις έμμονες τακτικές και πρακτικές του Μπίνου.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , φέρουν τον υπό παραίτηση Αντιπρόεδρο να αντιτίθεται σε περίεργες προσλήψεις ατόμων  που δεν πατούσαν το πόδι τους στα Λουτρά.
Υπήρχαν περιπτώσει έκτακτων εργαζομένων που πήγαιναν « πτώμα» στα Λουτρά  από την άλλη εργασία στην οποία δούλευαν παράλληλα.
Είναι αξιοπερίεργο που δεν έχει καμία ανακοίνωση. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τον αντικαταστήσει η Μαρτίνα Ζιάκα η οποία είναι αναπληρωματική του Δ. Βέσκου, ή αν θα προχωρήσει με τον ορισμό νέου Αντιπροέδρου  στην Επιχείρηση των Λουτρών , δεδομένου ότι η Μαρτίνα Ζιάκα , ακόμα και μετά την επιστροφή της στον συνδυασμό , αρνείται να δεχτεί οποιοδήποτε πόστο.
Από την πλευρά του Δ. Βέσκου τηρείται πλήρης σιωπή. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , ο ίδιος θα εξακολουθήσει να στηρίζει τον συνδυασμό με την ψήφο του. Για τον Δήμαρχο , φέρεται να εκφράστηκε με καθόλου κολακευτικά λόγια.
Ήδη στον συνδυασμό του Δημάρχου επικρατεί παγωμάρα με απρόβλεπτες συνέπειες. Ακόμα  και με καθυστέρηση των αλλαγών που προανήγγειλε ο Δήμαρχος.



10 σχόλια:

  1. Δεν του έγινε το χατήρι. Είχε μάθει αλλιώς ο μητσος. Ο Μπινος όμως δεν μασάει από τέτοιες μάγκες. Ειναι καθαρός και δεν φοβάται κανέναν. Ας μας πει ο κύριος Βεσκος τον πραγματικό λόγο που παραιτήθηκε. Περιμένουμε και ανυπομονούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα με τι να πρωτογελασω από αυτά που λες;;;με το δε μασαει;;
      με το καθαρος;;; χαχαχα βολεμενε

      Διαγραφή
  2. δεν καλύπτει τον δημαρχο πλεον.τι δεν καταλαβενεις;τα συμφεροντα θηγονται και αποχωρουν σιγα σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Κύριε Βέσκο όλοι στο δήμο λένε οτι εχεις ηδη συμφωνήσει την επόμενη θεση σου.

      Διαγραφή
  3. Τελευταία οι σεισμολόγοι προειδοποίησαν για μεγάλο σεισμό, και από ότι φαίνεται το επίκεντρο θα είναι η Αλμωπία της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν του έλεγε ναι ναι οπως το δικό μας παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν παραιτείται και απο τη δευτεροβάθμια αν τοοοσο θυμωμένος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι είναι θυμωμένος είναι που μας ενδιαφέρει πρώτα,για λέγε, εσύ φαίνεται να ξέρεις

      Διαγραφή
  6. Το ζητούμενο δεν είναι ο Βέσκος στα Λουτρά. Ολόκληρος Διευθυντής υπάρχει με προσόντα και περγαμηνές. Οικονομικές σπουδές σε μεγάλο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων, διδακτορικό στη διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων στο Χάρβαρντ. Διευθυντής στη μεγαλύτερη επιχείρηση του νομού. Άξιος συνεργάτης και μεγάλη η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη του νομού. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι έως τώρα δημόσιες τοποθετήσεις του και οι δημοσιεύσεις που έχει κάνει σε εξειδικευμένα περιοδικά πανελλήνιας και παγκόσμιας κυκλοφορίας αναφορικά με την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέλειψες να αναφέρεις τους τρεις επιστήμονες που πληρώνει από 506 ευρώ τον μήνα για να συμπληρώσουν το δύσκολο έργο της διοίκησης

      Διαγραφή

(3)