Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του ΚΑΠΗ Εξαπλατάνου





Αγαπητοί συγχωριανοί μας,
Το Προεδρείο και τα μέλη του ΚΑΠΗ Εξαπλατάνου εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες, σε όλους
τους συγχωριανούς μας και ειδικότερα τα μέλη του ΚΑΠΗ, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα προσφοράς τροφίμων σε δυσκολεμένους συμπολίτες μας.
Στις 10 ημέρες, από τότε που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, συγκεντρωθήκαν αρκετά τρόφιμα και άλλα είδη οικιακής χρήσεως, τα οποία διανεμήθηκαν, με όσο είναι δυνατόν δίκαιη αξιολόγηση, σε οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά.
Η ανεργία, η έλλειψη άλλων πόρων, το κρύο του χειμώνα, οι ασθένειες και άλλα πολλά, δυσκολεύουν υπερβολικά πολλούς συνανθρώπους μας. Η αγάπη, όμως, και η οργανωμένη φιλανθρωπία προς τον πλησίον μας, είναι ικανή να επουλώσει τις οποιεσδήποτε πληγές.
Η άμεση και θερμή, όντως, ανταπόκριση στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας, δείχνει ότι υπάρχει ακόμη αγάπη στην κοινωνία μας. Ο ατομισμός και η εγωιστική απόλαυση έχουν υποχωρήσει, και έδωσαν τη θέση τους στη θεϊκή αρετή της ελεημοσύνης.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά το χωριό, και η πατρίδα μας γενικότερα, ας δείξουμε ότι είμαστε πραγματικοί Έλληνες και Χριστιανοί, και συνεχίζουμε να βιώνουμε και να αναδεικνύουμε τις ευγενικές και διαχρονικές αρετές των προγόνων μας. Η ψυχή μας είναι εκ φύσεως χριστιανική, και γι’ αυτό συντονίζεται σε κάθε ευγενικό κάλεσμα, όπως η βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Θερμές ευχές και Ευχαριστήρια.
ΚΑΠΗ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)