Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Υπερασπιστές στην Νέα Δημοκρατία του νομού βρίσκει η Θ. Τζάκρη



 













ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ 
 ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ





Ευκαιρία να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκε η Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο νομό με αφορμή  την προμήθεια των αξονικών τομογράφων στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών και την σχετική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με αφορμή όντως με τα τραγελαφικά  που συμβαίνουν .
Στην ανακοίνωση της η Ν.Δ. δεν κάνει λόγο για τις δικές της ευθύνες στα θέματα υγείας και το ξεχαρβάλωμα του τομέα της υγείας, ενώ επιχειρεί εμμέσως πλην σαφώς να πάρει το μέρος της βουλευτίνας  με το κόμμα της οποίας συγκυβέρνησαν , πριν  η τελευταία αποχαιρετήσει το ΠΑΣΟΚ και πάρει μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται αυτή η αυθόρμητη και αυτόκλητη στήριξή της , να προετοιμάζει το έδαφος για την έντονη φημολογία που φέρει την  συγκεκριμένη  βουλευτίνα να αναζητά προσωπική διέξοδο και συνέχεια στη Νέα δημοκρατία.
Εντέχνως αναφέρει ότι η ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προγραμματίσει την προμήθεια του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών το Σεπτέμβριο του 2014, με ημερομηνία εγκατάστασης το Φεβρουάριο του 2015. Παράλληλα είχε εγγράψει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 την προμήθεια αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο της Έδεσσας. Τέλος είχε προϋπολογίσει κονδύλια για την πρόσληψη 4.500 ιατρών σε ολόκληρη την επικράτεια, στον ψηφισμένο προϋπολογισμό του 2015.
Σκόπιμα όμως αποκρύπτει την μετέπειτα εξέλιξη. Δηλαδή την απόφαση προμήθειας αξονικού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών μέσα από το ΙΝΤΕΡΡΕΚ και στην συνέχεια την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Επειδή όμως το δεύτερο πρόγραμμα βγήκε πιο γρήγορα , οι επιτήδειοι που καιροφυλακτούσαν , βάλθηκαν να αντιστρέψουν τη διαδικασία και πράγματι να γελοιοποιήσουν το Κράτος και τα αυτονόητα  

 Η ανακοίνωση
Τραγελαφικές και πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες της Πέλλας από τα καμώματα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας! Η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου βορά στα μικροκομματικά τους συμφέροντα!

Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και προκειμένου οι πολίτες όλου του Νομού να γνωρίζουν επακριβώς τι έχει συμβεί, πρέπει να θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προγραμματίσει την προμήθεια του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών το Σεπτέμβριο του 2014, με ημερομηνία εγκατάστασης το Φεβρουάριο του 2015. Παράλληλα είχε εγγράψει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 την προμήθεια αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο της Έδεσσας. Τέλος είχε προϋπολογίσει κονδύλια για την πρόσληψη 4.500 ιατρών σε ολόκληρη την επικράτεια, στον ψηφισμένο προϋπολογισμό του 2015.

Δυο χρόνια μετά ανακοινώνεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας, ότι όλα όσα είχαν προγραμματιστεί ήδη από το 2015 θα γίνουν το 2017!

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός ελληνικός λαός, αλλά για να δούμε, θα γίνουν τελικά πράξη όσα ανακοινώνονται;

Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους;

Θα βάλουν το συμφέρον των πολιτών πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον;

Το  πιο περίεργο όμως  είναι ότι η ανακοίνωση υπογράφεται από τον τομέα Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας , εντελώς αόριστα και χωρίς κανένα όνομα

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα δελτία τύπου υπογράφοντα από κάποιο γραφείο τυπου η ΝΟΔΕ το ονομάζει Τομέα Επικοινωνίας γιατί έτσι είναι θεσμοθετημένο από τα κεντρικα της. Εσένα αυτό σε πείραξε ασχοληθούν λίγο με τα δικά σου προβλήματα Ξέρεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)