Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τραγελαφικά όσα έγιναν με τα καθίσματα στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία



 


Λόγο για ψεύδη και αναλήθειες Αντιδημάρχων , έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστόπουλος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Τρίτη.
Με αφορμή όσα ανακοινώθηκαν από το δήμαρχο σε συνέντευξη τύπου, για τα καθίσματα στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ, τις  τοποθετήσεις Αντιδημάρχων για το θέμα , αλλά και τη σχετική συνάντηση που έγινε με τους επικεφαλής  των συνδυασμών ,στην οποία συμμετείχε, διατύπωσε τις απόψεις του. Χαρακτήρισε αδικαιολόγητη τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα για ένα τόσο ασήμαντο γεγονός , το οποίο όμως κατέδειξε πολλά στον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης. Κατά την άποψή του η σχετική μελέτη ήταν ελλιπής αφού δεν προέβλεπε καθίσματα. Ζήτησε να ξαναμπούν τα καθίσματα και αναρωτήθηκε με ποιο δικαίωμα και με τίνος εντολή ο εργολάβος που δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε με όσα έγινε πήγε και τα έβγαλε , αφού δεν είχε πληρωθεί για αυτά. Με το ίδιο σκεπτικό όλοι οι εργολάβοι που δεν έχουν πληρωθεί θα πηγαίνουν και να παίρνουν πίσω  αυτά που κατασκευάσει ή προμηθεύσει τον Δήμο. Χαρακτήρισε τραγελαφικά όσα διαδραματίστηκαν .
Τι ήταν αυτό που οδήγησε την διοίκηση να πει τόσα ψέμματα. Όπως διευκρίνισε δεν συμμετείχε στη συνάντηση για να συγκαλύψει κανέναν εργολάβο , αλλά να  εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε. Ο Δήμαρχος θα μπορούσε στο δημοτικό συμβούλιο , τι ακριβώς είχε γίνει και το θέμα να τελειώνει εκεί.Τους πολίτες τους ενδιαφέρει να γίνονται σωστά και χρήσιμα έργα και δεν  ενδιαφέρεται για τον τρόπο που οφείλουν αυτοί να τα διεκπεραιώνουν
Ο Δ. Μπίνος επέρριψε ευθύνες στον Δημήτρη Πασόη που ως δήμαρχος που διατέλεσε θα μπορούσε πριν κάνει την όποια ερώτηση , να συμβουλευτεί τις τεχνικές υπηρεσίες και να μη δημιουργηθεί ο θόρυβος που είχε τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος δεν απάντησε για ποιο λόγο είχαν διαφορετικές απόψεις κορυφαίοι Αντιδήμαρχοι για το θέμα, ούτε και αν ξαναμπούν άμεσα τα καθίσματα. Αυτό θα γίνει , όταν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο Δ. Ασβεστόπουλος ζήτησε ακόμα τα έργα από το τέλος των μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών να πάει σε έργα περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι η σχετική νομοθεσία καθορίζει το είδος των έργων .
Ακόμα ζήτησε να μάθει τι γίνεται με το κτίριο του Αστυνομικού Σταθμού Εξαπλατάνου, αλλά και παρόμοια κτίρια. Για τον Εξαπλάτανο είπε ότι  ακούγονται πολλά για την παραχώρηση του κτηρίου, ζητόντας περισσότερες λεπτομέρειες ώστε ο συνδυασμός τους να καταθέσει σχετική πρόταση
.
ΚΆΛΕΣΕ ΤΟΝ Δήμαρχο να γνωστοποιήσει τις ατασθαλίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής , που ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν, στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχε δώσει. Να γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο γιατί ακριβώς πρόκειται.
Τέλος έθεσε την εκρεμμότητα που υπάρχει με τέλη Ύδρευσης στη Πολυκάρπη .
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Τσιμτσιρίδης , δήλωσε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να τακτοποιηθούν τέτοιες εκρεμμότητες , πρέπει όμως να υποβληθεί και σχετικό αίτημα, όπως έγινε με άλλα χώρια και δόθηκαν λύσεις

8 σχόλια:

  1. Καλώστω τό μορφονιό!!! Επιτέλους ξύπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι άλλος εθνοσωτήρες από Εξαπλατανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλος είναι. Εσείς που τον σχολιάζετε τι έχετε προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. APO TIN EDESSA HRTHES NA MAS LYSEIS TA PROVLIMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε ρέ ασβεστόπουλε κούνησες δυό σημαίες του Πασόκ εβαψες καί κανα δυό γέφυρες πρασινες καί σε εκαναν δημόσιο υπάλληλο. Θά εχει πλάκα νά τελείωσες καί εσύ ανοιχτό πανεπιστίμιο; πλάκα πλάκα καί εσύ δήμαρχος ήθελες νά γίνης; βρέ θά τρελαθούμε σέ αυτό τόν τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)