Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αύξηση 30% στο νερό από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας

 




































ΣΕ αύξηση κατά 30% πρόκειται να προβεί η ΔΕΥΑ Αλμωπίας.
Ήδη η εισήγηση έχει γίνει και αναμένεται μετά την   ανοικτή συζήτηση που  έχει προγραμματίσει η για αύριο Τετάρτη  θα προχωρήσει στην υλοποίηση  της αύξησης. Η δικαιολογία είναι ότι δεν βγαίνει διαφορετικά η Επιχείρησης. Στόχος είναι στην αυριανή συνάντηση  να υπάρχει όσο το δυνατόν να υπάρχει όσο γίνεται λιγότερη συμμετοχή.
Έτσι η Επιχείρηση θα έχει από την μία μεριά τη λαϊκή νομιμοποίηση και από την άλλη θα μπορεί να κατηγορεί τους καταναλωτές για αδιαφορία , επειδή δεν συμμετείχαν σε αυτή.
Αν και η κοινωνία της Αριδαίας είναι αγανακτισμένη από τις ατέλειωτες διακοπές νερού και την εικόνα της βομβαρδισμένης πολης , καθώς ο εργολάβος του αποχετευτικού έργου με την  περίεργη ανοχή της δημοτικής αρχής  δίνει την εντύπωση ότι δεν υπολογίζει κανέναν και κάνει ότι θέλει, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε καμιά οργανωμένη και συγκροτημένη διαμαρτυρία.


4 σχόλια:

  1. Αυτά που ξέρουν να τα ξεχάσουν.Τις μαλακίες των κατά καιρούς διοικήσεων θα τις πληρώνει πάντα το γνωστό θύμα,ο κόσμος;Τι υπηρεσίες παρέχει για να ζητάει τέτοιες αυξήσεις,όταν ήδη χρεώνει πάγια ελάχιστη κατανάλωση 100 κυβικά και πληρώνει ο κόσμος και το παραμικρό ,πχ. χαλασμένο υδρόμετρο;Εκτός την ύδρευση έχει την υποχρέωση να παρέχει και υπηρεσίες αποχέτευσης για να είναι πλήρης η επιχείρηση.Που είναι τα δίκτυα αποχέτευσης, στα μεγάλα τουλάχιστον χωριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΖΙ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ) ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ , ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ (ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ) ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

      Διαγραφή
  2. ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΑΝ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ 30% ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΑΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)