Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίττας στη Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας




«Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία» ευχήθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Περιφερειακής
Ενότητας Πέλλας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Πατέρα Μάξιμο,( με καταγωγή από τους Προμάχους) ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ μεταφέροντας τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά.



Τυχεροί της ημέρας υπήρξαν ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας Χρήστος Μπιμπίτσος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Συμεών Μαρνασίδης, ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλειος Λάμπρου, ενώ, στην ίδια Διεύθυνση «έπεσε» το φλουρί από την βασιλόπιτα των υπηρεσιών.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Μαρία Καράμπελα, ενώ, οι κ.κ. Βασίλης Βασιλειάδης και Πέτρος Ζέρζης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Στρατηγός Δημήτριος Γλυμής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας  ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και συνεργάτες της Π.Ε. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)