Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Την κούπα ο Εδεσσαϊκός






Το κύπελο της περιόδου 2016-17 σήκωσε ο Εδεσσαϊκός που νίκησε στο γήπεδο των Γαλατάδων την πολύ καλή Πέλλα με 2-0, παρουσία 1000 και πλέον φιλάθλων .  

Άλλωστε το επισήμανε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου , λίγο πριν την απονομή  ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο Εδεσσαϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής γιατί είχε απέναντι του έναν μεγάλο αντίπαλο που έπαιξε και αυτός καλό ποδόσφαιρο. Οι ηττημένοι συμμετείχαν για τέταρτη φορά σε τελικό κυπέλλου.
Η Πέλλα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 4΄. Ο Μπουράκης είδε έξω από την εστία του και επιχείρησε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ που κατευθυνότανε στο παραθυράκι της εστίας του Εδεσσαϊκού. Ο Αποστόλου έδειξε την κλάση του και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 24΄ο Εδεσσαϊκός κάνει την πρώτη του σημαντική ευκαιρία που περνά ανεκμετάλλευτη .
Αμέσως μετά είναι η σειρά της Πέλλας να χάσει τρομερή ευκαιρία. Να ανοίξει το σκορ, όταν από δύο μέτρα  με κεφαλιά ο στέλνει τη μπάλα άουτ.  
Στο 40΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Τσιρλίδης κάνει το 1-0.

Με το ξεκίνημα του β ΄μέρους η Πέλλα μπαίνει δυνατά και χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 46΄με τον Μπουράκη.

Στο 50' ο Αποστόλου έχει εξουδετερωθεί και η μπάλα κατευθύνεται στα δίκτυα. Τελευταία στιγμή  Ουζούνης σώζει την κενή εστία του Εδεσσαϊκού αποκρούοντας με κεφαλιά πάνω στη γραμμή
Στο 75' μεγάλη ευκαιρία για Εδεσσαϊκό ο Λαφαζανίδης ντριπλάρει τον τερματοφύλακα θέλει να ντριπλάρει και τους αμυντικούς οι οποίοι διώχνουν τη μπάλα.
Στο 84΄σε μια φάση διαρκείας και αφού η μπάλα μετά από λάθος απόκρουση αμυντικού χτυπάει στο κάθετο δοκάρι στην επιστροφή πηγαίνει στον Καράμπελα ο οποίος με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.
Στο 90΄ο Ρέντζια μπαίνει στη περιοχή , πλασσάρει , αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.


Διαιτησία : Ιορδάνης Κατεριαδης με βοηθους τους Θαναση Δελλιο και Σταύρο Ζιωγλη , άριστη 4ος διαιτητής ο Σπύρος Ατζαμιδακης.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Αποστόλου, Παπούλιδης, Κιόρτσης, Ουζούνης, Κούμπους, Παπαγεωργίου, Κάρτσιος (65' Προύντσης), Ρέντζια, Μεταξάς (46' Λαφαζανίδης), Καράμπελας, Τσιρλίδης(89'Μπάρμπας)
Την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο Στέφανος Δελέπογλου , ο Α. Πανίδης, ενώ τα κύπελλα απένειμαν ο Α.Αντωνίου και ο Βαγγέλης  Κωνσταντινίδης.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)