Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Συνάντηση για τα Ανθεστήρια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση φορέων και πολιτών για τη διοργάνωση των Ανθεστηρίων, καθώς το σύνολο των φορέων της πόλης και του Δήμου Έδεσσας, όχι μόνο παραβρέθηκε στη συνάντηση, αλλά εκδήλωσε
το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στη διοργάνωση των Ανθεστηρίων.
Από πολλούς συμμετέχοντες τονίστηκε η σημασία της οργάνωσης ενός τόσο σημαντικού γεγονότος για την Έδεσσα, καθώς επίσης και η σημασία της κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με τον εθελοντισμό να λαμβάνει πρωταρχική σημασία στην διοργάνωση. Βεβαίως, επισημάνθηκε ο σύντομος χρόνος για την προετοιμασία των εκδηλώσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή, 21 Μαΐου. Για το λόγο αυτό πολλοί συμμετέχοντες ανέφεραν ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι ο προάγγελος για τις επόμενες διοργανώσεις, που θα πρέπει να έχουν πανελλήνια και γιατί όχι διεθνή απήχηση, διαφημίζοντας την πόλη και την περιοχή της Έδεσσας.
Σε ότι αφορά στα οργανωτικά ζητήματα ο Δήμος Έδεσσας θα προχωρήσει άμεσα σε συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής για τα Ανθεστήρια και στη συνέχεια στην υλοποίηση δράσεων κινητοποίησης των πολιτών και προβολής της διοργάνωσης.

Ως πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών της Έδεσσας θα είναι η έκθεση για τα Ανθεστήρια με παλιές φωτογραφίες και video που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στο κτήριο Χατζηγιάννη με τη φροντίδα των μελών του νεοσύστατου συλλόγου "Ίριδα" και τη στήριξη του Δήμου Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)