Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: Η πραγματικότητα διαψεύδει τον Δήμαρχο Αλμωπίας και για τα προνοιακά επιδόματα.




ΚΑΛΕΣΕ   ΤΟΥΣ 
ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ




ΧΑΜΕΝΟ στον δικό του εκτός πραγματικότητας κόσμο, χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Αλμωπίας ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος  Χουρσόγλου , που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του.
 Μιλώντας το πρωί στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , για την μη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων   και τις ευθύνες που επέρριψε ο Δήμαρχος  στην αντιπολίτευση  και τους διαφωνούντες  για αυτό , επειδή δεν συμμετείχαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή επιτροπών , τόνισε ότι η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τον Δήμαρχο. Διότι την Παρασκευή  έχει μπει ως θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου .
Αυτό έπρεπε να είχε γίνει αμέσως μετά την 13 Μαρτίου που υπήρχε απόφαση που αναδείκνυε προεδρείο.  Προτίμησαν όμως για πολιτικές σκοπιμότητες να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος υπεύθυνος όμως για όλα αυτά είναι ο Σίμος Σωτηριάδης , ο οποίος όφειλε να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο για να πληρωθούν οι δικαιούχοι τα προνοιακά επιδόματα. Κάτι που δεν έκανε όμως , ως όφειλε και πρέπει να απολογηθεί στον κόσμο
 Κατηγόρησε ακόμα τον δήμαρχο για άκρατη υποκρισία και κινδυνολογία. Με αφορμή όσα υποστήριξε στην συνάντηση των προέδρων το βράδυ της Δευτέρας για πιθανά προβλήματα στην άρδευση  από τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο  δεν το βάζει ως θέμα τη Παρασκευή , αφού είναι τόσο επείγον . Τον κάλεσε δε να το κάνει τη Παρασκευή και να το θέσει εκτός ημερήσιας διάταξης . Διαφορετικά αποσκοπεί αλλού  και αυτός είναι που δημιουργεί τα προβλήματα μαζί με τους εναπομείναντες συμβούλους της παράταξής του. Κάλεσε τους συμβούλους που έχουν αγκιστρωθεί δίπλα στον δήμαρχο να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία.
Τέλος κάλεσε τον Δήμαρχο , όσο είναι καιρός να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να αποπέμψει αυλοκόλακες και ανίδεους συμβουλάτορες που μόνο κακό κάνουν πλέον στο τόπο.
Ερωτώμενος αν  την Παρασκευή θα πάει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, υπογράμμισε  καταφατικά . «Στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας και όχι να τους δημιουργούμε προβλήματα . Φτάνουν τα προβλήματα που τους δημιουργεί το περιβάλλον του Δημάρχου.  Και βέβαια θα είμαι πρών  Εκτιμώ ότι το ίδιο θα πράξουν και οι υπόλοιποι συνάδερφοί μου, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στα κακώς κείμενα και σε συγκεκριμένες λειτουργίες που βλάπτουν πλέον σοβαρά τον Δήμο. , υποστήριξε. »

3 σχόλια:

  1. Γιατί δε δημοσιεύσατε το σχόλιο μου που δεν ήταν υβριστικό;Εγώ ξέρω.Ρητορικό το ερώτημα,στους αναγνώστες σας απαντήστε.Δύσκολη η επιβίωση στις μέρες μας αλλά μην ξεχνιόμαστε κιόλας.Ο άλλοτε λαλίστατος είναι γνωστός και μη εξαιρετέος στα μέρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστε ανέκδοτο.Πως λένε τον αντιδήμαρχο του "δημάρχου των έργων";"Αντιδήμαρχο των έργων",φυσικά!Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ειναι αυτος;;ο ηθικος του δημου εξαπλατανου;τον ξεχασαμε νομιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)