Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ






Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας το βράδυ της Δευτέρας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση τους για ζητήματα λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας, όπως η καθημερινότητα και η αρδευτική περίοδος που βρίσκεται προ των πυλών.
Οι Πρόεδροι στην πλειοψηφία τους ζήτησαν από την Διοίκηση  και  το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων να δείξουν υπευθυνότητα, καθώς όλες αυτές οι καθυστερήσεις και οι αναβολές  ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ταλαιπωρία των πολιτών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους Προέδρους ότι την ερχόμενη Παρασκευή Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ σημαντικά ζητήματα όπως η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων η οποία καθυστέρησε σημαντικά εξαιτίας της έλλειψης απαρτίας της προηγούμενης Συνεδρίασης και της γενικότερης κατάστασης, καθώς επίσης και η επιστροφή της λαϊκής αγοράς στο κέντρο της Αριδαίας. Όπως είπε, η Δημοτική Αρχή πορεύεται τηρώντας με απόλυτο τρόπο τη νομιμότητα και αυτές τις ώρες θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί το βάρος της ευθύνης απέναντι στους πολίτες που εκλέγουν τους εκπροσώπους τους με σκοπό να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά τους.


Δεν διευκρίνισε πάντως , αν   για όσους όσοι διαφωνούν   και  κινούνται στα όρια της παρανομίας  θα ζητήσει την δίωξη τους , εφ΄ όσον κατά την άποψή του δεν συμμορφώνονται με την νομιμότητα

Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι
Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης,
Εξαπλατάνου Νίκος Χατζηανδρέου,
Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου Βασίλης Ματζηρίδης,
Γαρεφείου Γιώργος Μάρκου,
Χρυσής Δημήτρης Ιασωνίδης,
 Δωροθέας Κρυστάλλης Καμαριέρης,
Όρμας Χρήστος Μήνου,
Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς Δήμος Δέλιος,
 Μεγαπλατάνου Γιάννης Αντωνίου,
Θεοδωρακείου Δημήτρης Σουγάρης,
 Αλώρου Δημήτρης Παπαδόπουλος,
Πιπεριάς Γιάννης Μπαρμπαγιάννης,
 Νερομύλου-Προδρόμου
 Τάσος Μαλλιαρός,
Ίδας Γιάννης Βένου,
 Κωσταντίας Αντώνης Κωνσταντινίδης,
 Σαρακηνών-Κορυφής Χρήστος Παππάς,
 Φούστανης Λάζαρος Γαρατίδης,
 Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος,
 Σωσάνδρας Νίκος Μήντσης,
 Μηλιάς-Ριζοχωρίου Γιάννης Καρφιτσόπουλος,
 Λουτρακίου Γιάννης Μποτσφάρης,
 Αψάλου Κώστας Βασιλειάδης,
Προμάχων Μαρία Γιουρούκη,
 Λυκοστόμου Σοφία Αλεξίου.

  Σ τη σύσκεψη κλήθηκε από το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ , μόνο το

Μέσο του προσωπικού φωτογράφου του Δημάρχου




4 σχόλια:

  1. Η ευθύνη βαραίνει τον Δήμαρχο και μόνο. Να πάψει λοιπόν να πετάει το μπαλάκι στους πολίτες για την ψήφο τους, γιατί την επόμενη φορά θα πάει στο σπίτι του παρέα με όλο το σινάφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ευθύνη σωστής λειτουργίας του Δήμου βαραίνει αποκλειστικά τον Δήμαρχο και τους συμβούλους του, οι κουτοπονηργιές αλλού. Τι εμπόδιζε μέχρι τώρα τον Δήμαρχο να λειτουργείσει κανένας δεν κατάλαβε. Έτσι κάνει και ο Ερντογάν, αυτός φταίει και κατηγορεί άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επαναφορα της λειτουργιας του δημου ειναι ευθυνη του δημαρχου και μονο.να φροντισει για την αποκαφασταση της το συντομοτερο.ερχκντλλ


    Υπαρχουν συνανθρωλοι μας που περιμενουν τα επιδοματα για να επιβιωσουν..ας δειξει τη στοιχειωδη ευαισθησια και ας παρακαμψει τον εγωισμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου!! Χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από αυτόν το τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)