Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών στο Γ.Ν. Λάρισας

Το Π.Γ.Ν.Λάρισας – Γ.Ν.Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ επί θητεία, για το Π.Γ.Ν.Λάρισας – Γ.Ν.Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας, ως εξής:
  • Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής.
  • Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας
Η αίτηση – δήλωση και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Π.Γ.Ν.Λάρισας – Γ.Ν.Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας εις τριπλούν, κάθε σειρά σε ξεχωριστό φάκελο, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών, ήτοι από 30/03/2017 έως και 18/04/2017.
Αιτήσεις – Δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στη Γραμματεία του Νοσοκομείου στη διεύθυνση: « Π.Γ.Ν.Λάρισας – Γ.Ν.Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ&ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Λάρισας Τσακάλωφ 1 41 221 Λάρισα » με την επισήμανση «Για την προκήρυξη θέσεων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ», μέσα στην παραπάνω ορισθείσα ημερομηνία.
Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.
Αιτήσεις – Δηλώσεις και δικαιολογητικά μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτά.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μίας θέσης αλλά για κάθε θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση-δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Από το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλέφωνο 2413 504331 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 με 15:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)