Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται η 20χρονη φοιτήτρια
Άνδρες της αστυνομίας είδαν το βίντεο και περιγράφουν τη φρίκη
«Ήταν το φετίχ της», λέει ο δράστης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της 20χρονης φοιτήτριας,θύμα του 52χρονου βιαστή της Δάφνης.

Η φοιτήτρια περιέγραψε με τρόμο στις Αρχές τα όσα πέρασε στα χέρια του 52χρονου, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι ΑΜΕΑ και κατά 95% τυφλός και ότι είχε σχέσεις με την άτυχη κοπέλα.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Τετάρτης την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν η ίδια στην κουζίνα.
«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…» περιέγραψε με τρόμο.
«Φρίκη!» λένε οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, πάντως, που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα με μία λέξη: «Φρίκη!». Οι ίδιοι πάντως, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο 52χρονος θα σκότωνε την κοπέλα αφού είχε δει το πρόσωπό του και ήξερε το σπίτι του.
Το βίντεο είναι αυτό που «καίει» τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο
52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα τη χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.
Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή.
Επιμένει πως είχαν σχέση
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη.
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, ο 52χρονος που φέρεται να απήγαγε και να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη πέρασε την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα. «Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός» είπε ο δράστης στους δημοσιογράφους, ο οποίος συνοδευόταν από αστυνομικούς οι οποίοι τoν οδήγησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα.
Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και εξερχόμενος από το κτίριο 16 της σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση για τις πρωτοφανείς πράξεις που κατηγορείται.
«Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα» ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων για να πάρουν μια ωμή, κυνική απάντηση που δεν κρύβει ίχνος μεταμέλειας για την πράξη του: «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέληση της».
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)