Σάββατο 6 Μαΐου 2017

«Άγρια» επεισόδια στο Πανθεσσαλικό – Μάχες σώμα με σώμα οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ



Με «ντου» μπήκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Ήρθαν στα χέρια μέσα στο γήπεδο
Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και κροτίδες κρότου λάμψης
Ένταση αυτή τη στιγμή στο Πανθεσσαλικό
Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου στις 20.30 είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

19:22 Οπαδός της ΑΕΚ έπεσε λιπόθυμος από τις συμπλοκές, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον προσπερνούν και να κάνουν νόημα σ’ αυτούς της «Ένωσης» να τον μαζέψουν προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.





Λίγο πριν την έναρξη, ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις, έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Δεκάδες «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θέλησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα για να απομακρύνουν τους οπαδούς, εκείνοι οπισθοχώρησαν, αλλά η ατμόσφαιρα επιβαρύνθηκε.



Οι οπαδοί απάντησαν με πέτρες και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν εκ νέου δακρυγόνα.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απομάκρυναν τους οπαδούς που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ωστόσο η ατμόσφαιρα έγινε πολύ βαριά λόγω των δακρυγόνων, με αποτέλεσμα μικρά παιδιά να κλαίνε.



Με «ντου» και οι του ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια έγινε και ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να αντιδρούν με μολότοφ και φωτοβολίδες.

Στη συνέχεια όμως οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο με τα ΜΑΤ να κάνουν δυναμική κίνηση προς το μέρος τους για να απομακρυνθούν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν έμειναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.

   

Η αστυνομία δεν σκέφτηκε να φυλάξει την αερογέφυρα που ενώνει δύο κερκίδες με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ ν’ ανέβουν σε αυτή και να πετάνε από ψηλά αντικείμενα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.




(Sport24.gr)

2 σχόλια:

(3)