Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ένα βήμα πριν την άνοδο ο Aκρίτας Σωσάνδρας









Σε ένα παιχνίδι υπόδειγμα αθλητικής παιδείας ο Ακρίτας Σωσάνδρας νίκησε  μέσα στην Φιλώτεια την Φούστανη με 4-2.

Παρά την κρισιμότητα (για την Σωσάνδρα) του αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν σε αθλητικότατα πλαίσια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3  με γκολ που πέτυχαν ο Τσίκος στο 20΄ , ο Νάνος στο 38΄και ο Καραγιαννίδης στο 65΄. Στη συνέχεια ατόνησαν και η Φούστανη απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και η δουλειά του προπονητή Κώστα Τσόρμπα είναι ουσιαστική και αποτελεσματική . Έτσι με δύο  γκολ του  Τρύφωνα Δημητρίου (70΄)  και του Πασχούλη (74΄)  πλησίασε στο σκορ σε απόσταση αναπνοής . Ο Πέτρος Στούπης , που συνέβαλλε σημαντικότατα φέτος στην πορεία του Ακρίτα με απλό τρόπο στο 88΄έκανε το τελικό  2-4.
Ορισμένοι φίλαθλοι της Σωσάνδρας,, εκφράζοντας προφανώς το κοινό αίσθημα των φιλάθλων του χωριού τους δήλωσαν ότι χαρίζουν την νίκη στον Δήμαρχο Αλμωπίας που θεώρησαν ότι πήγε να βάλλει το χεράκι του σε βάρος της Σωσάνδρας.
«Η επιρροή του ήταν μεγάλη», δήλωσαν δηκτικά





Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι ο Δήμαρχος που φέρεται να μην τρέφει ιδια'ιτερη συμπάθεια στην Σωσάνδρα, Θυμήθηκε ...να επιθεωρήσει τα έργα στο γήπεδο της Φιλώτειας που χρησιμοποιεί ως έδρα η Φούστανη.

2 σχόλια:

  1. αυτα που γράφεις για τον δήμαρχο ειναι μαλακιες και προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα από το πουθενα, ενας φιλος απο Σωσάνδρα, κάντε αλλου το πολιτικό σας παιχνιδι και αφήστε τον Ακρίτα απ εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)