Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ζητούνται συνοδοί για τις διακοπές των παιδιών του ΚΔΑΠ-μΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ
- Οι προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικάΣυνοδούς για τις θερινές διακοπές των παιδιών ζητά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο συνοδού για την κατασκηνωτική περίοδο 2017, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Κέντρου (Ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου, Κολοκοτρώνη 10- Γιαννιτσά), μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Οι προϋποθέσεις
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., ανακοινώνει ότι θα δεχθεί αιτήσεις από ενδιαφερόμενους που θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- Να είναι πάνω από 18 ετών (άντρες και γυναίκες).
- Να έχουν σπουδάσει σε αντικείμενο, όπως: Κοινωνικού Λειτουργού, Ψυχολόγου, Νοσηλευτή ή άλλων Κοινωνικών Επιστημών.

Τα δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν είναι τα εξής:
- Αίτηση (υπάρχει στο Κέντρο)
- Σύντομο βιογραφικό
- Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση σπουδών
- Μια φωτογραφία ατομική
- Αντίγραφο προϋπηρεσίας σε κατασκήνωση ΑΜΕΑ (αν υπάρχει)
- Αντίγραφο με ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου
- Την πρώτη σελίδα από τραπεζικό βιβλιάριο (μόνο Εθνικής Τράπεζας) που να φαίνεται το όνομα και ο αριθμός του λογαριασμού για να γίνει η πληρωμή του/της συνοδού
- Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Το ΙΒΑΝ, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχει μαζί του ο/η συνοδός και κατά την είσοδό του στην κατασκήνωση.

Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά, εργάσιμες ημέρες, από 9.00 έως 13.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2382022999, από τον υπεύθυνο Κοινωνικό Λειτουργό του Κέντρου κ. Μάκη Ασταρτζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21