Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Έβαλε στην θέση του τον δήμαρχο Αλμωπίας ο Δ. Βέσκος


Καταπέλτης ο Δ. Βέσκος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.
Ο πρώην Αντιπρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ ,έδωσε απαντήσεις σε  ένα μέρος από τις ερωτήσεις που έκανε ουσιαστικά ο ίδιος ο δήμαρχος μέσα από το ηλεκτρονικό μέσο που χειραγωγεί και χρηματοδοτεί με  δημοτικά χρήματα, όπως επισήμανε και ο Δ. Βέσκος.

Υπογράμμισε ότι θεωρεί τον Δ.Μπίνο, απόλυτα υπαίτιο για την έλλειψη πολιτικής, τη διάλυση των υπηρεσιών, τις μεθοδεύσεις και τις επιθέσεις από τοπικό media, τόσο εναντίον του όσο και εναντίον όσων διαφωνούν με τις πρακτικές του και δεν τον "χειροκροτούν"

Προτίμησε να μιλήσει στο θεσμικό όργανο που είναι το δημοτικό συμβούλιο. Άφησε να εννοηθεί ότι έπεται συνέχεια με αποκαλύψεις για την δυσλειτουργία του Δήμου , εξ αιτίας της  ανεπάρκειας αλλά και της αυταρχικής στάσης του δημάρχου.
Αναφερόμενος στην εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια που επικαλείται διαρκώς ο Δήμαρχος , ο Δ. Βέσκος  τόνισε ότι αυτό δεν συνάδει και με τις πράξεις του δημάρχου, που χρησιμοποίησε  εργαζόμενους της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , για να καθαρίσουν το διαμέρισμά του που πλημμύρισε στην Αριδαία.
Εντύπωση προκάλεσε το ερώτημα –πρόταση προς τον δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, να αποφασίσει για την αξιοποίηση του ξενοδοχείου ΑΥΡΑ  από ιδιώτη ,το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι η διοίκηση της επιχείρησης. Ρώτησε δε να γνωστοποιηθεί το όνομα του μελετητή.
Ο Δήμαρχος απάντησε σε αρκετά, αλλά απέφυγε να απαντήσει σε θέματα που καίγανε.
Μάλιστα εξαπέλυσε ξανά αόριστες απειλές , λέγοντας ότι αν «ανοίξει το στόμα του , μερικοί δεν θα ξέρουν από πού να φύγουν» Το μήνυμα  όμως αυτό ήταν μάλλον προς μερικούς από τους εναπομείναντες οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρία να εγκαταλείψουν το σκάφος του δημάρχου.
 Ο Δ. Βέσκος ,τόνισε αρκετές φορές ότι δεν τον πτοεί κανένας πόλεμος , γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ  (από το PELLAIN)

1 σχόλιο:

(3)