Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Τέλος η δημαρχία για τον Δ. Μπίνο



ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΒΕΣΚΟ



Μέσα σε λίγες μέρες ο δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος , φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και απόψεις για  πολλά. Πριν λίγες μέρες εξήγγειλε θριαμβευτικά από την τηλεόραση  ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές . Τη Τετάρτη όμως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε την θέση του .
Όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος , αλλά ευχήθηκε ο επόμενος δήμαρχος να είναι καλύτερος από αυτόν. Ο καθένας κρίνεται διαχρονικά κι κυρίως μετά την θητεία του για όσα έχει προσφέρει, τόνισε χαρακτηριστικά .
Είχε προηγηθεί σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Βέσκο , σε πολιτικό επίπεδο  και απάντησε σαφέστατα σε πολλά, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όχι με παπαγαλάκια.. Παράλληλα κατήγγειλε το μοναδικό ίσως φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά , ηλεκτρονικό Μέσο Ενημέρωσης με χρήματα του Δήμου να εκτελεί να εκτελεί συμβόλαια και  ειδικές αποστολές εναντίον όσων δημοτικών συμβούλων έχον διαφορετική άποψη από τον Δήμαρχο. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι αυτό γίνεται με την καθοδήγηση  του Δημάρχου. 
Ο Δήμαρχος , αναδιπλώθηκε αργότερα. Απάντησε μόνο σε όσα αυτός ήθελε και προτίμησε να περιοριστεί να πει δημόσια ότι τιμά τους συνεργάτες του . Το ίδιο ισχύει και για τον Δ. Βέσκο.
Όμως η απογοήτευσή του ήταν κυρίως όχι από τους διαφωνούντες , αλλά από τους εναπομείναντες  συμβούλους της παράταξής του , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αδυνατούν να παράγουν και να στηρίξουν το όποιο έργο. Έδωσε την εντύπωση ότι καταλαβαίνει πολύ καλά ότι στο εξής ότι στραβό γίνεται θα το φορτώνουν στον ίδιο.
Προφανώς έχει αντιληφθεί ότι η συνέχεια θα είναι μαρτυρική και πρέπει να οπλιστεί με μεγάλη υπομονή μέχρι το τέλος.
Στις επόμενες αναρτήσεις μας περισσότερες λεπτομέρειες

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι εμετικος εμπειρε δημοσιογραφε...απορω πως εχεις μουτρα και μιλας...οταν ετρωγες απ την ταπακερα και συ τουμπεκι εκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις στοιχεία γιαυτα που λες;αν ναι βγες και Πέστα επώνυμα και στο εισαγγελέα!! αλλιώς μοοοοοκο κοταρα

      Διαγραφή
    2. Ειναι γνωστο της παση χρυσοφτερουγε Αητε μου...ο Σανανδης παντα οταν ετρωγε εκανε τουμπεκι...τωρα που δεν εχει μαρμητα εχει σκυλιασει....

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που σου πέρνει το σχόλιο πάει να πει πολλά,κάτι ανάλογο στο φασιστοσαιτ του λυγδιαρη πάνε κάνε να δεις τι θα πάρεις

      Διαγραφή
  3. Γίνεται κανένα φράγμα μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μπούφος της Αλμωπίας λιγότερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΜΕΊΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάται κανεις ποιος ήταν ο μπινος παρά μόνο την ξευτηλα του προσωπικού του εμετικου σάιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελε να του φιλούν και τα ποφισ και τα ΧΕΡΙΑ. Τώρα επιτέλους θα αναγνωριστούν οι σύμβουλοι και θα δικαιωθουν οι διαφωνούντες. Για να καταλάβουμε για πιο λογο έγιναν στα καλά καθουμενα διαφωνουντες.
    Ας ετοιμάσουν επιτέλους έναν συνδιασμό νίκης για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση μακριά απο χρώματα και κόμματα αλλά άνθρωποι γνωστες και απλοί λογικοί συν άνθρωποι μας, χωρίς τουπε και βολεψακιδες,άνθρωποι του μόχθου της βίο πάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)