Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Οριστικός είναι πλέον ο πολυτεμαχισμός της Νέας Δημοκρατίας στην Αλμωπία.





ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δ. ΜΠΙΝΟΥ 
 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Ηλίας Πλιόγκας στο πλευρό του Δ. Μπίνου. Πολύ πρόσφατα ο δήμαρχος   και το στενό του περιβάλλον μέσα από το ηλεκτρονικό τους όργανο  τον είχαν λοιδορήσει  και κατεξευτελίσει με δημοσιεύματα.  Προφανώς χέρι που δεν μπορείς να …δαγκώσεις το…φιλάς. Μπράβο Ηλία…….
Μπράβο και στον δήμαρχο που σας κουβάλησε να συνεδριάσετε στο γραφείο του
 
Η επίσημη Νέα Δημοκρατία , προτίμησε να πάρει την θέση του Δημάρχου Αλμωπίας και της τοπικής γαλάζιας ελίτ και  να έρθει σε αντίθεση με  τα στελέχη της που προέρχονται από την λαϊκή βάση και την στηρίζουν.
Κατήργησαν ουσιαστικά και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Παύλο Γιουρούκη , τον οποίο θεωρούν προφανώς αμελητέα  ποσότητα στην περιοχή. Προφανώς δεν μένει παρά ο δρόμος της παραίτησης στον κατά τα άλλα πολύ συμπαθή και αγαπητό Παύλο Γιουρούκη .
Κατήργησαν επίσης και τον υπεύθυνο στρατηγικού συνδυασμού  και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κετικίδη  ο οποίος δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση. Προφανώς δεν τον χρειάζεται πια ο δήμαρχος.
Σύμφωνα λοιπόν με το facebook  του Δημάρχου Αλμωπίας και  το ηλεκτρονικό του όργανο, υπάρχει πλήρης στήριξη του Δ. Μπίνου  από την  ΝΟΔΕ Πέλλας και τους υπεύθυνους της Κ. Μακεδονίας.  
Το περίεργο είναι ότι η ΝΟΔΕ δεν εξέδωσε ακόμα κανένα επίσημο δελτίο Τύπου


 Σε κομματικό γραφείο μετέτρεψαν το Δημαρχείο οι Νεοδημοκράτες. Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα  Εσείς τι λέτε κ. Σωτηριάδη; Θα επιτρέψετε να γίνει το ίδιο και με τα άλλα κόμματα;



Γράφουν λοιπόν:
Στον Δήμο Αλμωπίας συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Πέλλας, με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Την συγκεκριμένη συνεδρίαση μπορεί κανείς να την εκλάβει και ως μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Δημάρχου, με αφορμή τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει στον συνδυασμό του.

Μάλιστα, ακούστηκαν και φωνές από στελέχη, οι οποίες κατηγόρησαν εκείνους που υπονομεύουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και θέλουν με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου.


Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η συζήτηση περιελάμβανε και ζητήματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε την αγωνία του για το γεγονός ότι δεν έχουν κατατεθεί η χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της επικείμενης δημιουργίας καταυλισμού Ρομά στην Αλμωπία που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο δηλώθηκε η αντίθεση τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της ΝΔ.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Με χαρά δέχθηκα στο γραφείο μου τον Υπεύθυνο Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ Ηλία Πλιόγκα και τον Τομεάρχη Πέλλας Θέμη Δαμάκη. Η στήριξη τους και η ταύτιση απόψεων απόλυτη. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο πλάνο».
Όλοι τους βέβαια είναι άσχετοι με την περιοχή και πολύ μακριά από τα τεκταινόμενα και την πραγματικότητα.
Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται  σε σε πολιτική ΝΙΡΒΑΝΑ , δέχτηκαν το καλύτερο δώρο της δεκαετίας.




6 σχόλια:

  1. Πολύ καλά το έκανε αν το έκανε γραφείο τις Νέας Δημοκρατίας. Ούτως η άλλως σε λίγο θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ. Και ο Πασόης το ίδιο είχε κάνει με τον Παροτογλου και την Καλδεριμτζη Και ο Παλικογλου το 2003 - 2006 τον είχε μετατρέψει το Δήμο Εξαπλατανου σε γραφείο του ΠΑΣΟΚ και του Πασχαλιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 1:54 π.μ και στον 3:53 μ.μ

      Διαγραφή
  2. 9:43 Συμφονώ απόλυτα μαζύ σου σε αυτά πού έγραψες ,εσυ συμφονείς ότι και ο Μπίνος είναι μιά απο τα ίδια ,τύπου Πασόη, Παλίκογλου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τουφεγγοπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o pliogas einai amelitea posotita samandi kai den ton ypologizei kaneis
    ta melh ths ND epeidi bgikan mia fotografia den simainei pos stirizoun ton Mpino
    otan tha deis episimi grapti i proforiki sitirixi tote tha isxioun ola ayta
    oso gia ton Hlia mono aytos pistevi pos einai kapios kanenas den ton xerei kai i moni dinami einai i osifos toy kai tis ginaikas toy isos ki ayti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)