Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η Κωνσταντοπούλου μηνύει Τσίπρα γιατί δεν διεκδικεί τις γερμανικές αποζημιώσειςΣήμερα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον όσων δεν διεκδικούν τις γερμανικές αποζημιώσεις, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας .

Όπως έγινε γνωστό από το δελτίο τύπου της «Δικαιοσύνης για Όλους» η μηνυτήρια αναφορά θα κινηθεί κατά «εκείνων που σήμερα δεν διεκδικούν τις Γερμανικές Οφειλές, ενώ οφείλουν. Θα ακολουθήσει σειρά νομικών ενεργειών ενώπιον ελληνικών και διεθνών δικαστηρίων και αρχών».

Στο «κάδρο» αναμένεται να τεθούν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.


Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, θα γίνουν νομικές ενέργειες εναντίον της έκθεσης Documenta 14, η οποία, όπως επισημάνθηκε σε εκδήλωση για το θέμα των γερμανικών οφειλών, «δρα ως προπαγανδιστικό εργαλείο για τη μη καταβολή των γερμανικών οφειλών και για το συνολικό ξέπλυμα της ευθύνης της Γερμανίας».
Πηγή:altsantiri.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το κορίτσι αλλού το ψάχνεις και αλλού το βρίσκεις. Τι έχει πάθει; Με όλους τα χάλασε, δεν έχει ένα φίλο μία φίλη. Που πάει μόνη της μέσα στα αγκάθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζωή θέλω να σε ακολουθείσω αλλά είμαι παντρεμένος πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)