Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ : Προγραμματίζει για την Α1 κατηγορία


Ρεπορτάζ : 

Νίκος Σαμάνδης









Με το βλέμμα στραμμένο στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι πλέον όλοι στην διοίκηση του Ακρίτα Σωσάνδας.
Μετά από τις λίγες μέρες ξεκούρασης που ακολούθησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν πέσει ξανά όλοι με τα μούτρα στην δουλεία και δεν θέλουν να πάει ούτε μέρα χαμένη.
Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του αρχιτέκτονα των δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων, του προπονητή   Χρήστου Δούμου, ο οποίος για Τρίτη συνεχόμενη  χρονιά θα είναι στον πάγκο της ομάδας. Ο  Χ. Δούμος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Στούπη θα "χτίσουν" την ομάδα της επόμενης σεζόν, υπό την εποπτεία του Προέδρου Θανάση Μίσκου.
Ένα έργο πολύ δύσκολο και όλοι είναι σίγουροι στην ομάδα πως οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν ανάλογη επιτυχία με αυτές του προηγούμενου καλοκαιριού.
Σιγά σιγά  αρχίζει  να  ξεκαθαρίζει το μέλλον των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ και κατάγονται από χωριά εκτός Σωσάνδρας.
Από τους ποδοσφαιριστές  που κατάγονται από το χωριό  πρέπει να θεωρείτε δεδομένο πως όλοι θα παραμείνουν στην ομάδα, εκτός και αν ζητήσει κάποιος παίκτης από μόνος του να αποχωρήσει.
Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να γίνουν, οι θέσεις  που απαιτούν ενίσχυση   είναι δεδομένες και υπάρχει κιόλας ένα πλάνο πάνω σε αυτό.,Πολλά  αναμένεται  να  εξαρτηθούν και από τις ανανεώσεις.



Με πληροφορίες και από       το    akritas-sosandras.blogspot.com/

2 σχόλια:

(3)